https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta konec tedna?

04.04.2024 ob 18:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite. 

Petek, 5. marec

JAZ SEM SLIKAR/SLIKARKA, RAZMIŠLJAM ABSTRAKTNO

Ob 18. uri vabljeni na odprtje razstave likovnih del, nastalih na mini likovni koloniji JAZ SEM SLIKAR/SLIKARKA, RAZMIŠLJAM ABSTRAKTNO, ki je potekala 10. in 17. februarja. Odprtje, na katerem se bosta prepletali likovna in glasbena umetnost, bo v galeriji v Mensani v Murski Soboti. 

Odprtje slikarske razstave Metke Tropenauer: Ploskev in barva v prostoru

Ob 18. uri vas vabijo na odprtje in ogled slikarske razstave Metke Tropenauer: Ploskev in barva v prostoru v galerijo Doma kulture Gornja Radgona. Razstava bo na ogled do konca aprila. 

Komedija "Sindikalni izlet"

Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru vas vabi, da se jim ob 19. uri prdiružite na Komediji "Sindikalni izlet". Dramsko besedilo Sindikalni izlet, avtorja Zlatka Zdovca, govori o dinamiki dveh različnih parov. V uvodnem prizoru spoznamo Toneta in Julijo, ki sta si neizmerno naklonjena in preko nujnega pogovora spoznamo že nekaj lastnosti drugega para, to sta Miha in Micika.

Glasbena komedija Moj živòt je ROKentROL 

Gledališče Park Murska Sobota vas ob 19. uri vabi na dogodke Moj živòt je ROKentROL, ki je svež, aktualen gledališki dogodek in govori o življenjski metamorfozi rock generacije. Zgodba je neobičajen premislek, obračun in povzetek slehernika pred vstopom v »zrelo« življenjsko obdobje; ob tem pa družbi, svetu in predvsem sebi, s pomočjo humorja, komike in samoironije, drži neizprosno zrcalo realnosti. Igrata Gojmir Lešnjak Gojc, Jaša Jamnik.

Podarjamo glasbo, ples in nasmeh 2024

Ob 19 uri ste vabljeni v Gledališko in koncertno dvorano Lendava na dobrodelno prireditev. Posebni gostje bodo Skupina Evterpe in Dani Kolarič. Zbrana sredstva bodo namenjena šolskim skladom.

Sobota, 6. marec

Zobl žur

Prleški študentski klub vabi na 11. Zobl žur v Dvorano ŠIC Ljutomer v soboto ob 20. uri. Nastopili bodo Vlado Kreslin in Mali Bogovi, Betek in P. Valiak Tribute band.

Čemažev dan in pohod po Čemaževi poti

TD Čemaž vabi na čemažev pohod v sklopu Čemaževega dne. Zbor je ob 9.30 pred GD Podgorje, Apače, od koder se bodo pohodniki podali v smeri Črnc ob reki Muri po čemaževi poti. Na cilju v Podgorju udeležence čaka okusen topel obrok ter pestra izbira čemaževih jedi za pokušino. 

Čistilna akcija

Občina Dobrovnik ob 9. uri organizira čistilno akcijo, ki bo potekala v Dobrovniku, Strehovcih in Žitkovcih. Zbirno mesto v Dobrovniku bo pri lovskem domu, v Strehovcih in Žitkovcih pa pri vaško-gasilskem domu. 

Stand up Čarno Bejli

V kulturnem domu Bakovci se ob 19. uri lahko udeležite Stand up predstave Čarno Bejli. To je predstava dveh komikov, ki razbijata stereotipe o sodelovanju in sožitju Romov in Neromov. Aljaž Poredoš je velik ljubitelj nogometa in humorja, še posebej črnega. Andrej Bakreni veliki ljubitelj žlahtnih kovin pa je prvi in hkrati tudi edini romski komik v Sloveniji.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2024 ob 19:47 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2024 ob 21:41 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.