https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Otroci peli in plesali na Mavričnem vrtiljaku

18.04.2024 ob 13:50  

V torek, 16. aprila 2024, so se predšolski otroci iz treh občin upravne enote Ljutomer zbrali na tradicionalni medobčinski prireditvi Mavrični vrtiljak, ki se je odvijala v športni dvorani ŠIC Ljutomer. 

Na Mavričnem vrtiljaku je nastopilo 161 otrok iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Mala Nedelja, Cven, Veržej, Cezanjevci in Križevci, spremljalo pa jih je 22 mentorjev. Otroci in strokovni delavci so v nastope vložili veliko truda, obiskovalci pa so uživali v otroškem plesu, petju in igri.

 

Na prireditvi se vsako leto zbere veliko otrok. Otroški in vzgojiteljski ustvarjalni duh že veliko let doživlja ta poseben dan v organizaciji Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer in vrtca soorganizatorja, tokrat je to vrtec Križevci. 

Zbrane sta nagovorila župan občine Križevci Branko Slavinec in v imenu Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer ravnateljica OŠ Stročja vas Mateja Leskovar Polanič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Vir: Vrtec Križevci (Renata Slavinec Berden)
Foto: Katja Mertuk in Jasmina Belec, vrtec Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2024 ob 12:37 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.