https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Rakičanu trčil v kolesarja

02.03.2012 ob 8:47  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, pridržali enega kršitelja in zasegli dve vozili.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan , v ostalih je nastala le materialna škoda. V Rakičanu je v trčenju osebnega avtomobila in kolesarja , slednji utrpel lahko telesno poškodbo.

Na področju kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in tri vlome. V Šalovcih in Policah je bilo vlomljeno v stanovanjski hiši, v Murski Soboti pa v kletne prostore v stanovanjskem bloku. Na območju Ljutomera obravnavana tatvina avtomobilskih delov, na območju Lendave tatvina goriva , na območju Murske Sobote pa tatvina denarja in tatvina listin. 

Javni red in mir je bil kršen šestkrat  v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju . Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.   

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.  Voznikoma, ki  sta vozila brez  vozniškega dovoljena sta bili vozili zaseženi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.