https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Hoja pa vodi

9.4.2012  

Jezus, Sveti Peter in apostol Janez so ribarili sredi jezera.
Naenkrat se je oglasil Jezus:
"Grem na obalo, da bom prinesel nekaj pločevink piva!"
Stopil je na vodo in po vodni gladini odšel na obalo in se prav tako tudi vrnil do čolna. Čez pol ure se je oglasil Sveti Peter:
"Grem na obalo po sendviče!" in že je stopil na vodno gladino in po njej odskakljal do obale in se prav tako tudi vrnil do čolna.
"Jaz grem po karte, da nam ne bo dolgočasno!" se je oglasil apostol Janez, stopil iz čolna v vodo in utonil. Nato se je Peter obrnil k Jezusu in mu rekel:
"Oh, vsaj to bi mu lahko zaupala, kje ležijo kamni!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.