https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ljutomerska gimnazija dobila 12 zlatih maturantov, v Pomurju skupno zlatih 16

16.07.2012 ob 10:00  

Znani so rezultati spomladanskega dela splošne mature. Objavljamo rezultate pomurskih šol.


Na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je k splošni maturi na spomladanskem roku pristopilo 114 kandidatk in kandidatov. Uspešnih je bilo 112 kandidatov in kandidatk oz 98,2 %. 12 maturantk in maturantov je doseglo prag 30 in več točk, kar pomeni, da so postali zlati  maturanti.

Maksimalno število točk (34) so na ljutomerski gimnaziji dosegli Kristina Duh, Sandra Horvath in Andrej Šterman, poleg njih pa so zlati maturantje (30 ali več točk) postali še Sara Brunec, Sara Kikec, Anja Horvat, Mihael Kosi, Tadeja Vok, Kaja Rogan, Uroš Buzeti, Jan Steržaj Koritnik ter Klemen Žitek

Na Gimnaziji Murska Sobota je maturo opravljajo 122 letošnjih dijakov, uspešnih je bilo 106 dijakov (87%), zlata maturantka pa je postala Sanja Karas

Na Dvojezični srednji šoli Lendava je splošno maturo v spomladanskem roku opravljalo 29 dijakov, vsi so jo tudi opravili. Povprečno število točk na omenjeni šoli je 22. Trije dijaki so postali zlati maturanti, in sicer Aleks Smolkovič s 30 točkami, Petra Utroša z 32 točkami in Živa Majerič s 33 točkami. 

Na ekonomski gimnaziji je maturo v spomladanskem roku opravljalo 29 dijakov, uspešnih jih je bilo 24 ali 83%. Zlatih maturantov niso imeli.

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2012 ob 13:48 branik gost

      Gimnazija MS U MAD??? :D

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.