https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Motovilcih prevzeli gasilsko vozilo, sledila je veselica

Motovilci, 12.08.2012 ob 7:00  

V sklopu osrednje prireditve občinskega praznika občine Grad so v Motovilcih prevzeli novo gasilsko vozilo GVM – 1.

Vsaka pridobitev je zlata vredna za gasilska društva. Tako so letos v Motovilcih nabavili novo vozilo za prevoz društva. Prevzema so se udeležili predsednik Gasilske zveze Grad tovariš Franc Šalamon, poveljnik Gasilske zveze Grad tovariš Milan Špilak, Gasilski regijski poveljnik in član upravnega odbora Gasilske zveze Slovenije tovariš Dušan Utroša, predstavnik zavarovalnice Triglav Boštjan Šnurer, župan občine Grad Daniel Kalamar ter gasilci gasilskih zvez Grad, Kuzma, Rogašovci, Cankova, Puconci in Braslovče.

Ključe novega vozila je predal župan občine Grad Kalamar vozniku tovarišu Robiju Kuzmiču. Da bo vozilo dobro in dolgo služilo svojemu namenu sta ga blagoslovila škof evangeličanske cerkve Geza Erniša in predstavnik katoliške cerkve župnik Marko Magdič. Za nasmeh na obrazu sta poskrbela Macho in Mejke. Za vse tiste, ki so se pa hoteli zavrteti ob dobri glasbi pa so skrbeli skupina Energy in Dejan Vunjak z Brendijevimi barabami.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.