https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Radenska IN – presenetljivo sveža naravna mineralna voda s svežino sadja

Radenci, 7.8.2013  

Radenska je inovativno slovensko podjetje, katere najpomembnejši proizvod je naravna mineralna voda Radenska Classic. Ker pa v razvojnem oddelku Radenske spremljajo svetovne trende in ker biti "in" v današnjem času ni kar tako, so za letošnje poletje pripravili nov proizvod na osnovi naravne mineralne vode - Radensko IN.

Gre za osvežilno gazirano brezalkoholno pijačo pripravljeno iz naravne mineralne vode in naravnih mehurčkov ogljikovega dioksida. Lahkotnost in svežina proizvoda je dosežena v odlični kombinaciji sadja, naravnih arom ter dodatka sladkorja in fruktoze. Sladkost proizvoda je tolikšna, da dosežemo polnost okusa, istočasno pa zagotavljamo lahkotnost v nizki energijski vrednosti.

Radenska IN je prijetna osvežitev v ponudbi pijač za letošnje poletje. Pri Radenski so pripravili tri različne zanimive in sveže okuse primerne za poletno odžejanje in osvežitev, ki bodo s svojo svežino zadovoljili različne skupine potrošnikov. Prvi okus nove Radenske IN je limona, drugi kombinacija limete in robide, tretji okus pa je kombinacija hruške in kutine.

Nova pijača, ki jo jo ponudila Radenska na slovenskem trgu, je plod domačega znanja in izkušenj Irene Rautar, vodje marketinga in razvoja, ter Elizabete Budja, laborantke v razvojnem laboratoriju Radenske. Pri iskanju nove pijače je bilo osnovno vodilo Irene Rautar, kako združiti naravno z naravnim, kajti naravna mineralna voda iz neokrnjenih globin in naravni CO2 je bogastvo, ki ga večina drugih polnilcev pijač nima. Iz mnogih sestavin je potrebno pripraviti odličen izdelek, ki mora biti všečen tako v vonju kot v okusu in istočasno tako kakovosten, da bodo osnovne značilnosti nespremenjene v času roka trajanja proizvoda.

Združiti naravno mineralno vodo z naravnimi sestavinami je bil osnovni cilj in izziv, saj so bile v zadnjem času popularne negazirane vode z okusom. Med drugim pa Irena Rautar poudarja, da so pri Radenski še vedno uspešno prisotni z Oazo. Ker pa ta vrsta proizvodov počasi prehaja v fazo zrelosti, so se odločili za potrošnike pripraviti presenetljivo svež proizvod, in sicer naravno mineralno vodo z manj CO2 in z dodatkom svežine sadja.

Irena je še povedala, da je bilo za realizacijo potrebno zares veliko dela in da je izdelek plod znanja ter izkušenj številnih zaposlenih. Na tem izdelku je poleg nje intenzivno delala še Elizabeta Budja, ki je s pomočjo naravnih dodatkov pripravila okrog 300 vzorcev za Radensko IN, veliko sta pomagali tudi Karmen Rautar, ki je vodja blagovne znamke brezalkoholnih pijač in Lea Žbontar Zver, ki bdi nad aktualno zakonodajo in skladno z njo pripravlja deklaracije za etikete. Vsak zaposlen je doprinesel kamenček k mozaiku celotne zgodbe, zato velja zahvala vsem v sektorju trženja, proizvodnje, nabave in tudi financ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.