https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Podelitev občinskih priznanj v Križevcih

Križevci, 08.09.2013 ob 7:30  

V petek so  v dvorani kulturnega doma v Križevcih priredili slavnostno sejo in podelili občinska priznanja.


Slavnostni govornik, častni občan ekonomist dr. Marjan Senjur je zbrane nagovoril z besedami, da bi se Slovenija morala dvigniti ne le nad povprečje Evropske unije, temveč nad povprečje držav članic evropske skupine, to pa brez močnega javnega sektorja  ni mogoče, ter da dananšnji način reševanja krize vodi v uničevanje le-tega.

Župan Branko Belec pa je izpostavil, da je bila občina v preteklih letih zelo uspešna na vseh razpisih.

 

Na slovesnosti so podelili tudi občinska priznanja. Pisno občinsko priznanje so prejeli PGD Iljaševci ob 120-letnici delovanja na področju zaščite in delovanja, Franc Kolbl za požrtvovalno delo v gasilstvu in Daniel Šijanec za požrtvovalno delo na področju gasilstva in športa. Priznanje s plaketo je prejel Marko Budja za aktivno društveno in osebno delovanje. Priznanje župana pa so prejeli Tanja Vrbnjak za dosežke v karateju, Aleš Ivanuša za dosežke na plesnem področju in podjetje Munera iz Križevec za predelavo spomeniško zaščitene stavbe v turistični objekt.  
 
 
Skozi prireditev je občinstvo zabavala skupina Naš Big band Ljutomer.

Več fotografij v spodnji galeriji! 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.