https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Na turističnem sejmu v Münchnu se je predstavilo tudi Pomurje

26.02.2014 ob 11:19  

Prejšnji teden, od 19. do 23. februarja 2014, se je v Münchnu odvijal turistični sejem F.RE.E München, ki velja za največji sejem za rekreacijo in potovanja v južni Nemčiji. Svojo bogato turistično ponudbo je na sejmu promovirala tudi Regionalna destinacijska organizacija Pomurje (RDO Pomurje).


Glavni koordinator promocijskih aktivnosti Slovenije je bila Slovenska turistična organizacija (STO). Na turističnem sejmu so obiskovalce o turističnih destinacijah, naravnih in kulturnih znamenitostih Pomurja informirali predstavniki hotela Diana, Zvezda in Štrk.

Poskrbljeno pa je bilo tudi za animacijski program. Pomurski rokodelci so obiskovalcem sejma prikazali, kako se izdelujejo tradicionalni izdelki iz naravnih materialov. Pod strokovnim vodstvom Lončarke iz Centra DUO so se lahko obiskovalci tudi sami preizkusili v rokodelskih veščinah, pletarske mojstrice Zadruge Pomelaj iz Male Polane pa so jim prikazale še izdelavo unikatnih izdelkov iz koruznega ličja. Za ples je poskrbela Folklorna skupina Leščeček iz Veržeja, za vino pa LTO Prlekija in P&F Jeruzalem Ormož.

Leta 2013 se je turističnega sejma F.RE.E München udeležilo 1.100 razstavljalcev iz 60 različnih držav. V preteklih letih je bila Slovenija kar dvakrat država partnerica sejma. Po podatkih obiskovalce sejma zanima predvsem aktivno preživljanje počitnic v naravi in termah, povpraševanje pa je čedalje večje tudi za sredozemsko obalo in obiske mest. 

Foto: Mateja Rus

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.