https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Murska Sobota: Policisti obravnavali vlom v kiosk s pijačami

14.07.2014 ob 7:45  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.  

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v kiosk s pijačami. V Podgradju je neznanec v času odsotnosti lastnikov vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel denar. V Gajševcih sta bili z osebnega avtomobila ukradeni obe registrski tablici MB HN-236. V Grabonošu je bila obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila.

Javni red je bil kršen 3-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez ustreznega vozniškega dovoljenja so Ljutomerski policisti zasegli motorno kolo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.    

            

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.