https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

TRŽNICA NA MEJI

Kdaj: Sobota, 26.07.2014 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, neposredna bližina nekdanjega mejnega prehoda

VSAKO SOBOTO! GORNJA RADGONA, KERENČIČEVA UL. GORNJA RADGONA (NEPOSREDNA BLIŽINA NEKDANJEGA MEJNEGA PREHODA). EKOLOŠKO-KMEČKI PRIDELKI IN IZDELKI: SVEŽA SADJE IN ZELENJAVA, BUČNO OLJE, MED, NARAVNA KOZMETIKA, IZDELKI IZ LESA, PEKOVSKO PECIVO, DOMAČI KRUH IN GIBANICE, VINO,SIRI, OLJE IN IZDELKI IZ KONOPLJE….. GOST TRŽNICE BO NAJBOLJ ZNANI SLOVENSKI ČARODEJ-SAM SEBASTIAN. PREPUSTITE SE MU, DA VAS« ZAČARA«…..

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.