https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2014

Hotel Zvezda Murska Sobota

27.8.2014  

Obiskali smo teraso »Hotela Zvezda« v Murski Soboti, kjer nam je šefica Sabina Gregorinčič predstavila njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa lahko sprejme do 150 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in kdaj jih zaprete?

Naša terasa odpre svoja vrata nekje konec aprila in jih zapre okoli 15. oktobra. Delovni čas naše terase je med tednom od 7.00 do 23.00 ure, čez vikend od 7.00 do 1.00 ure zjutraj, v nedeljo do 23.00 ure.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Pri nas imamo zelo širok izbor hrane, od internacionalne do domače hrane (bograča, vampov, govejega golaža, znani smo po kisli juhi). Naša specialiteta je pivska ponev. Imamo tudi več vrst različnih solat. Naši gostje se pri nas lahko tudi posladkajo z domačo prekmursko gibanico, tiramisujem, zavitki, panacoto, lahko pa se tudi ohladijo s sladoledom in mrzlo pijačo. Smo eni redkih, če ne edini v Murski Soboti, ki imamo v svoji ponudbi tudi odprto točeno pivo.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Vsak petek in soboto imamo živo glasbo, kjer lahko tudi zaplešete. Organiziramo tudi različne dogodke oziroma praznovanja od rojstnih dnevov, abrahamov, obletnic,...

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa?

Najbolj je prepoznavna po tem, da je naša terasa največja terasa pod kostanji in da pri nas vsak vikend zaigra živa glasba.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Rada bi se zahvalila vsem dosedanjim gostom za njihov obisk in jih povabila, da se še vračajo k nam, mi se bomo potrudili, da bodo zadovoljni odšli z naše terase.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Terasa, ki bo zmagala po vašem glasovanju in s strani strokovne komisije, bo prejela priznanje in naziv IN terasa Pomurja 2014, zaključno zabavo ter Radenskine pijače v vrednosti 300 evrov.

Glasovanje se bo pričelo po predstavitvi vseh sodelujočih teras.

 

 

 

    Fotogalerija