https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

TOP-GUN Grlava osvojila več naslovov evropskih prvakov

3.9.2014  

Minuli konec tedna je v Podčetrtku potekalo Evropsko prvenstvo v elektronskem pikadu Olimia EDF. Nastopale so tudi ekipe TOP-GUN  iz Grlave in dosegle odlične rezultate, med drugim tudi naslov Evropskih klubskih prvakinj pri ženskah, kjer so ta naslov osvojili prvič in Evropskih klubskih prvakov pri moških. Monika Jerebic in Mojca Mužič pa sta osvojili tudi naslov evropskih prvakinj v ženskih dvojicah. Na prvenstvu je nastopilo več kot tisoč igralcev iz cele Evrope.

Za ekipo TOP-GUN doseženi rezultati pomenijo, da delajo dobro in marljivo: »Rezultati nam dajejo moč in voljo za naslednja tekmovanja. Saj brez vloženega truda, podpore soigralcev in domačih ne bi bilo teh rezultatov kot so. Zahvala pa gre tudi predsedniku Pikado zveze Slovenija Jožetu Grantaši, TOP-GUN GRLAVA, ki nam omogoči odhode in nas vzpodbuja za velika tekmovanja.«

Rezultati:

Ekipno prvenstvo Euro cap  - moški  501 MO:

1.Mesto in evropski prvaki TOP-GUN Šnajder:

Gorjak Andrej, Mertük Leon Slanič Leopold, Šnajder Drago, Kiraly Ludvik,  Vöroš Ladislav, Zadravec Aleš, Topolnik Miha, Antolin Sebastijan, Čeh Mirko, Sladič  Kristjan, Kolbl Primož.

Za moško ekipo je to že peti  naslov evropskih prvakov od leta 1999, ko  so prvič nastopili na EP v Turčiji in osvojili 2. mesto.

 

Ekipno  Euro cap - ženske   501  MO:

1.Mesto   TOP-GUN, TELEING:

Krajnc Nataša, Monika Jerebic, Mojca Škafar, Simona Durič, Jasna  Bezjak in Sabina Majcen.

Za ženske je to prvi naslov Evropskih klubskih prvakinj, saj so do sedaj bile enkrat druge, tretje, četrte in dvakrat pete - od leta 2007, ko so bile prvič na EP.

 

Veliko odličnih rezultatov so dosegli tudi posamezno, tako da se uspehi kar vrstijo iz leta v leto:

Ženske dvojice:

1. mesto ženske dvojice: Monika Jerebic, TOP-GUN in Mojca Mužič – Bate.

Z zmago sta si priigrali drugi naslov evropskih prvakinj, tako že drugo leto zapored nimata konkurence.

3. mesto Krajnc Nataša – TOP-GUN  in Bezjak Jasna

 

Mešane dvojice:

1. mesto Škafar Mojca, TOP-GUN  in Habjan Mitja  - Poljčane

7. mesto  Monika Jerebic TOP-GUN in Antunovič Zdravko, Hrvaška

 

EP CRICKET ŽENSKE 501:

5. mesto Monika Jerebic, TOP-GUN

EP OPEN WOMAN 501 MO:

3. mesto Monika Jerebic, TOP-GUN

EP OPEN WOMAN 501 DO:

17.mesto Monika Jerebic, TOP-GUN

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2014 ob 17:32 UNĆI BA gost

      TE DEKLE (mame ) , SO TUDI DOBRE, ČENE ODLIČNE V DRUGIH ( športih )! Monika in Mojca , vama pa poleg čestitke , še eden veliki poljubček !!! Pa čeravno bojo vajni junaki zraven !!!!!!! IŽEKOVĆARKI BRAVO !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.