https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Murski Soboti so spoznavali učenje dr. Grigorija Grabovoja

Murska Sobota, 28.02.2015 ob 7:00  

V murskosoboški knjižnici je v petek potekalo zanimivo predavanje o učenju po dr. Grigoriju Grabovoju. Predaval je Dejan Pilko iz Društva Izvir, ki  pomaga širiti njegovo znanje po Sloveniji in je vodja številnih rednih srečanj v Celju.


Kdo je Grigori Grabovoj?

Društvo Izvir je v Murski Soboti pripravilo zanimivo predavanje o učenju po dr. Grigoriju Grabovoju. Dr. Grigori Grabovoj je ruski akademik in doktor znanosti na več področjih (dr. matematike, fizike, aplikativne mehanike in medicine), ki velja za enega izmed največjih znanstvenikov današnjega časa. Ustvaril je tehnike, ki preprečujejo globalne katastrofe, med drugim celo ozdravijo bolezni, ki sicer po uradni medicini veljajo za neozdravljive. Številni zbrani v murskosoboški knjižnici so dokaz, da je tudi pri nas zanimanje za njegovo učenje o tem, kako lahko sami s pomočjo preprostih in učinkovitih tehnik naredimo stvari, ki sicer veljajo za »nemogoče« ter si, če sledimo njegovim naukom, kreiramo vsako poglavje našega življenja. Znanje se hitro širi po vsem svetu in tudi pri nas.

Preprečil številne globane katastrofe, številne ozdravil težkih bolezni

Delo Grigorija Grabovoja je po besedah Pilka, ki ga je najprej predstavil, usmerjeno predvsem na preprečevanje globalnih katastrof. Z jasnovidnostjo in konkretnimi smernicami za rešitev je zaustavil številne katastrofe jedrskih central.

Kot pravi Pilko, obstajajo številni konkretni dokazi, ki potrjujejo, da so države naročale posle, ki jih je Grabovoj vedno sto odstotno rešil, kot npr. diagnostika letal in jedrskih reaktorjev. Obstajajo pa tudi potrjeni dokazi o številnih ozdravljenih v zadnjem stadiju raka ali pri drugih težkih boleznih, celo o obnavljanju kirurško odstranjenih organov kot tudi na tisoče ljudi, ki so vstali od mrtvih. Grabovoj teleportira predmete in ljudi, gleda skozi čas, razdalje in pregrade, gradi sedanjost in prihodnost.

Pilko je še povedal, da vse kar dela, dela s sto odstotnim rezultatom. Dela pa preko informacijske stopnje, preko katere dela tudi Stvaritelj. Kaže pa tudi na nesmiselnost ubijanja in umiranja.

Vse kar kreiramo in ustvarjamo mora biti skladno in dobro za vse

V tri ure dolgem predavanju je Pilko predstavil tudi osnove Grabovojeve učenosti, ki sega  na vsako področje človeškega obstoja in razvoja. Po njegovem mnenju s tem znanjem praktično početi vse kar si človek zamisli, ob pogoju, da je vse kar kreiramo in ustvarjamo skladno in dobro za vse. Kako to doseči določajo tri glavna poglavja učenja kot so makro odrešitev in harmonični razvoj vseh, preprečevanje mogočih globalnih ali lokalnih katastrof in učenje o Bogu. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2015 ob 11:31 Stewen gost

      ČUDEŽNA POLJA -Pred kratkim smo imeli v Beltincih delavnico o šamizmu (?), zdaj v MS o grabovaizmu, jutri pridejo žesnke iz Kozmike (oz tv GolIIca), ki svetujejo na daljavo ... Kaj pa pomurske čarovnice? So se potuhnile na "čudežna poolja" le pred Nočjo čarovnic v Rakičanu, ali pa morda veste, dragi bralci, za katero, ki dela celo leto. Stare cumprnice (BABE), ki so nekoč lahko začaralen sosedove "dojnice",da niso imele več mleka, so že umrle. Ali pa ne?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2015 ob 22:32 zgrožen gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.02.2015 ob 22:43 hudo zgrožen gost

      Predavanje o " na tisoče ljudi, ki so vstali od mrtvih" v Študijski knjižnici ??? To ni noro, to je popolnoma blazno!!! Kdo dovoli uporabo prostorov Študijske knjižnice za tako neverjetno grozljivo norost?!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.