https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Akcija povezovanja nevladnih organizacij s podjetji se je zaključila

30.09.2015 ob 10:00  

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje je konec septembra izvedla zaključni dogodek ob zaključku akcije povezovanja nevladnih organizacij s podjetji, pod imenom »Spodbujanje družbene in zelene odgovornosti podjetij«. Akcija se je izvajala v okviru projekta Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja in jo je delno sofinancirala Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

V okviru akcije so zbirali odvečno in rabljeno računalniško opremo s strani podjetij, ki so se prostovoljno pridružile akcije. Namen akcije je bil, da se uporabno in še delujočo opremo podari nevladnim organizacijam, ki jo potrebujejo za svoje delo. Brezplačno računalniško opremo je tako v okviru akcije doniralo 14 podjetij.

V akcijo sta bili vključeni tudi podjetji 3lan d.o.o. in Saubermacher & Komunala Murska Sobota d.o.o. Podjetje 3lan d.o.o je poskrbelo za popravilo in pripravo zbrane računalniške opreme. Podjetje Saubermacher & Komunala pa je v skladu s svojim osnovnim poslanstvom in zasledovanjem družbene odgovornosti brezplačno prevzela neuporabno in odpadno IKT opremo in hkrati poskrbela za recikliranje prevzete opreme. 

Na poziv pomurskim nevladnim organizacijam za pridobitev brezplačne računalniške opreme se je prijavilo 14 nevladnih organizacij, med katerimi so bile za pridobitev opreme izbrane štiri. Nevladne organizacije so brezplačno prevzele računalniško opremo na zaključnem dogodku akcije. Na dogodku je prisotne nagovoril direktor podjetja Saubermacher & Komunala Murska Sobota d.o.o, g. Drago Dervarič, ki je pozdravil akcijo ter izpostavil pomen, ki ga zaradi svojega dela imajo nevladne organizacije in ob zaključku prireditve predstavnikom nevladnim organizacijam predal računalniško opremo. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.