https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Uspešen konec tedna mladih odbojkarjev OK Ljutomer

Ljutomer, 17.3.2016  

Minuli vikend je Odbojkarski klub Ljutomer gostil turnir 2. kroga repasaža v mini odbojki za dečke. Na kateri so si člani OK Ljutomer uspeli izboriti vstopnico za naslednji turnir. V nedeljo pa so uspešno zaigrali še starejši dečki, ki so zabeležili dve novi zmagi v B ligi (skupina A) v Radencih.

V sobotni prvi tekmi so se najmlajši dečki pomerili proti ekipi iz Hoč, ki so jih že letos enkrat premagali na prvem turnirju. Domači odbojkarji so zmagali prva dva niza, kar je že bilo dovolj za zmago na tej tekmi, zato so v tretjem nizu lahko zaigrali bolj sproščeno (priložnost so dobili vsi igralci) in ga izgubili s 25:23. Zmaga 2:1 jih je obetala možnost napredovanja na naslednji turnir, v primeru če bi ekipa iz Brezovice premagala Hoče, kar se je tudi zgodilo. Da so dečki iz Brezovice zgodba zase so potrdili tudi proti domači ekipi, saj so se jim igralci OK Ljutomer dostojno upirali samo v prvem nizu, drugega in tretjega so pa izgubili z veliko razliko. Vendar razočaranje po porazu v ekipi OK Ljutomer ni bilo preveliko, saj so se uspeli uvrstiti na naslednji turnir, ki bo 2. 4. 2016. Nasprotniki bodo ekipe ŠD Brezovica I, Gokop Frama in Salonita iz Anhovega. Prvouvrščena in drugo uvrščena ekipa iz tega turnirja se bosta uvrstili med 8 najboljših ekip v Sloveniji.

Rezultati turnirja - mini odbojka dečki:

OK Ljutomer : Hoče  = 2:1 (25:20, 25:17, 23:25)

Hoče : ŠD Brezovica I = 0:3 (15:25, 03:25, 02:25)

ŠD Brezovica I : OK Ljutomer = 3:0 (25:16, 25:11, 25:06)

Lestvica:

1. ŠD Brezovica I

2. OK Ljutomer

3. Hoče

Po dolgem času so zaigrali v najboljši postavi in pokazali izvrstno igro. Največji zalogaj je predstavljala igra proti ekipi Bistrice, ki so ga uspeli dobiti s 25:23. Set so uspeli zaključiti s pomočjo treh uspešnih blokov bistriških napadalnih udarcev. V drugem nizu so bolje servirali, naredili manj lastnih napak in tekmo proti prvouvrščeni ekipi v skupini A mirno pripeljali do konca.Po uspešni soboti, ko so se najmlajši igralci OK Ljutomer uvrstili v 3. krog repasaža v mini odbojki, so v nedeljo z dobro igro nadaljevali tudi starejši dečki, saj so zabeležili dve novi zmagi v B ligi (skupina A) v Radencih.

Nato je sledila tekma proti drugi mariborski ekipi, ki so jo ljutomerski igralci zaradi dobrih začetnih udarcev in uspešnega napada dobili z 2:0. Največ težav jim je povzroča igra v polju, ki je preveč statična.

Pred tem turnirjem je trener ekipe Boris Smodiš naredil tudi nekaj rotacij na igralnih mestih, ki so dodatno pripomogle k uspešnejši in bolj napadalni igri. Tako se po dolgoletnem mrtvilu pri moški odbojki OK Ljutomer ponovno pojavlja na odbojkarskem zemljevidu Slovenije.

Rezultati turnirja starejši dečki po 3. krogu v nedeljo, 13.03.2016 – ŠD Radenci – 10:00:

Radenci : Maribor II = 0:2 (19:25, 19:25)

Ljutomer : Bistrica = 2:0 (25:23, 25:17)

Bistrica : Radenci = 2:0 (25:15, 25:13)

Maribor II : Ljutomer = 0:2 (19:25, 14:25)

Lestvica:

1. Bistrica  - 10 točk

2.  Ljutomer - 8 točk

3. Gokop Fram - 4 točke

4. Maribor II – 2 točki

5. Radenci – 0 točk

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2016 ob 23:29 oldtimer gost

      OK Ljutomer je nekoč igral v 1. Slovenski ligi. Dsetletja nazaj je bil glavna gonilna sila trener Tone Ficko. Legenda Tone, moj poklon za vse, kar si dobrega naredil za šport v Ljutomeru. Vsi ostali so samo bleda senca, ki hočejo samo dobro zaslužiti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.