https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mnoge zaposlitve v šolstvu, delo v Pomurju pa dobijo tudi aranžerji, logoped, izdelovalec bureka in slaščičarji

24.08.2016 ob 9:00  

Trenutno je povpraševanje po delovni sili v Pomurju občutno višje kot v preteklih mesecih. Za vas smo tudi tokrat pripravili izbor zanimivejših delovnih mest.


V Vrtcu Lendava Lendvai Ovoda iščejo administratorja. Ponujajo delo za polovični delovni čas do konca avgusta 2017. Prijave kandidatov so možne do 26. avgusta.

Delo dobijo aranžerji v Hiši daril v Murski Soboti. Kandidati bodo opravljali delo za polni delovnik, pogodbe pa bodo sklenjene za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 31. avgusta.

Osnovna šola Mala Nedelja išče diplomirano vzgojiteljico/vzgojitelja. Zaposlitev za polni delovnik bo sklenjena za obdobje enega leta. Prijave sprejemajo do 26. avgusta.

Podjetje NEZAJ pekarstvo d.o.o. išče izdelovalca bureka in lepinje. Zaposlitev za polni delovnik bo sklenjena za obdobje enega leta. Kandidati lahko za razgovor pokličete še danes.

Dvojezična srednja šola Lendava Ketnyelvu Kozepiskola Lendva išče knjižničarja/ko. Izbrani kandidat bo opravljal delo za polni delovni čas za določen čas oziroma nadomeščanje knjižničarke za čas bolniške odsotnosti. Kandidati se lahko prijavite do 25. avgusta.

V ZD Gornja Radgona iščejo logopeda. Izbrani kandidat bo opravljal delo za polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave kandidatov zbirajo do 6. septembra.

Dvojezična srednja šola Lendava Ketnyelvu Kozepiskola Lendva išče pomočnika ravnateljice. Izbranec bo opravljal delo za polni delovnik za obdobje trajanja mandata ravnateljice, to je pet let s pričetkom 1.9.2016. Kandidati se lahko prijavite še danes.

Računalnikar-organizator informacijskih dejavnosti v vzgoji in izobraževanju dobi delo na Osnovni šoli III v Murski Soboti. Opravljal bo delo za skrajšan delovnik, in sicer za 32 ur na teden, zaposlitev pa bo sklenjena za določen čas oziroma do vrnitve delavca. Prijave so možne do 26. avgusta.

Prvi Rogljiček iz Pristave pri Ljutomeru zaposli tri slaščičarje. Opravljali bodo polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za obdobje 3 mesecev. Prijave kandidatov sprejemajo do 26. avgusta.

OŠ Sveti Jurij išče spremljevalca gibalno oviranega otroka. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave so možne do 25. avgusta.

Nova ljubljanska banka zaposli svetovalca kontaktnega centra v Murski Soboti. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za polni delovnik za nedoločen čas. Kandidate iščejo do 31. avgusta.

OŠ Šalovci ta hip išče vzgojiteljico/vzgojitelja predšolskih otrok. Opravljal bo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave zbirajo do 26. avgusta.

Osnovna šola I Murska Sobota išče učitelja razrednega pouka. Zaposlitev za polni delovnik za obdobje 12 mesecev bo dobil eden izmed kandidatov, ki se lahko prijavite do 25. avgusta.

Poleg tega iščejo učitelje razrednega, predmetnega pouka in posameznih predmetov v številnih pomurskih šolah. Podrobnosti o teh delovnih mestih in vseh drugih, ki so ta hip na voljo v Pomurju, lahko najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2016 ob 0:32 Smrkci gost

      Kje so kvalitetna delovna mesta, bla bla župani posujte se s pepelom, po štiridesetem letu te označijo, da si star, v Gornji Radgoni rečejo, nisi iz naše občine .... poslanci si zatiskajo oči .... Pomurje je na repu, farmacevti in mogoče kakšni zdravniki so v špici in še ti bodo odšli iz zatohlega Prekmurja, najhujše je v kmetijstvu, ker vsi doma šušmarijo ti ki delajo na zavodi ....minister pa si zatiska oči ...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2016 ob 17:40 gost

      Mnoge zaposlitve v šolstvu --- ja, ja poznane prof. Razpisi so sami sebi namen in imajo osebe že nastavljene ...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.08.2016 ob 9:17 smc gost

      to ste pozabili napisati ? http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2139694 Trikrat he he enkrat lejko ugibate što dobi to delovno mesto ;-)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.08.2016 ob 10:52 smc gost

      to ste pozabili napisati ? http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2139694 Trikrat he he enkrat lejko ugibate što dobi to delovno mesto ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.