https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Deseta obletnica London Cluba

Kdaj: Sobota, 04.02.2017 ob 20:00

Kje: Ljutomer, The Old London Pub & Club

 

Deseto obletnico cluba bomo proslavili z nagradno igro in prvim imenom domače house scene Mike Valetom!

Nagradna igra: glavna nagrada Iphone 7, druga nagrada pametna ura plus ostale bogate tolažilne nagrade! V nagradni igri sodelujete z nakupom določenih pijač za katere dobite kupon. Več informacij o nagradni igri dobite pri točilnem pultu!

Mike Vale se po nastopih na sosednjem Hrvaškem čez poletje (Ultra Europe, Byblos, Carpe Diem ...) in nedavni seriji nastopov po ZDA, Argentini in nazadnje na amsterdamskem Dance Eventu po dolgem času vrača v Ljutomer.

★ MIKE VALE

Domače zvoke bodo zastopali in vas ogrevali:

★ HAPPY B. (soul4you)

★ MR. MIKE

★ ALEX SANDER

Vstop prost!

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.