https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Težave zaradi deževja se počasi umirjajo

20.09.2017 ob 8:30  

Včeraj so bile v Pomurju številne težave zaradi obilnih padavin. Med drugim je zalilo nekaj hiš in poplavilo ceste. Danes se stanje umirja.

Kot poroča Arso, poplavljajo še nekatere reke v vzhodni Sloveniji, ki so večinoma že pričele upadati oziroma imajo ustaljene pretoke.

Ledava pri Turnišču - nivo vode vidno padel, je pa bilo blizu izlitja, v Nedelici pa je šlo prek.

Tudi v Dobrovniku je nivo Bukovniškega potoka padel toliko, da ni več nevarno - so pa ponekod že včeraj popoldan vreče s peskom dajali na brežine.

Hudo je bilo tudi v Motvarjevcih in Kobilju.

Vremenoslovci za danes napovedujejo, da bo v vzhodni Sloveniji predvsem dopoldne občasno še rahlo deževalo, pihal pa bo tudi zmeren veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16 stopinj Celzija.

Jutri bo sončno, čez dan bo ponekod več oblačnosti. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, najvišje dnevne od 15 do 19 stopinj Celzija.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2017 ob 13:51 gost

      Nikaj se ne umirjajo, del Lendave je pod vodo, voda pa šče izda narašča, pa ite malo dol na Benico..pa poglednite.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.