https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Potopis KIRGIZIJA in TADŽIKISTAN

Kdaj: Četrtek, 26.10.2017 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

Prijazni in neustrašni ljudje, nomadsko življenje, spanje v jurtah, tradicionalni športi, kot so igranje na konjih z ovco ali rokoborba na konjih, prekrasne široke alpske doline, visoki prelazi, ledeniška jezera in zasneženi vršaci, gorovje in planota Pamir, dolina Pyanj ob afganistanski meji in trek v Fanskih gorah, so vrhunci potovanja po teh dveh sila različnih deželah. Tako hitro, kot se tu spreminja narava, je nekaj, kar si želi vsak fotograf in popotnik. Vse to in še več je Kirgizija, ki jo bomo skupaj s Tadžikistanom, ki predstavlja totalen odklop in ki ga zaznamujejo pravljična pokrajina, turkizna in zelena jezera in nikjer nikogar, spoznavali na tokratnem potopisnem predavanju. Predaval bo Rok Kofol iz Shappe.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.