https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Odrancih nastaja največji asfaltni pumptrack poligon v Sloveniji

15.11.2017 ob 13:00  

V Odrancih zaključujejo z deli na največjem asfaltnem pumptrack poligonu v Sloveniji in širši regiji. Nastal je na pobudo domačega Kolesarskega kluba Bula.

 

Odranski Pumptrack se razteza na več kot 2000 m2. Medtem, ko v Sloveniji, še prevladujejo manjši asfaltni pumptrack poligoni,  so večji tovrstni poligoni v tujini zelo pogosti tudi v manjših krajih. Večji asfaltni pumptrack poligoni omogočajo atraktivno uporabniško izkušnjo tudi dolgoročno, hkrati pa omogočajo izvajanje treningov in privabljajo obiskovalce iz širše regije. 

Asfaltni pumptrack poligon, umeščen v sklopu obstoječega športnega parka bo zadovoljili potrebe zelo dejavnega kolesarskega društva, hkrati pa tudi otrok in mladine na rolerjih, skirojih in rolkah. Zaradi svoje velikosti bo pumptrack poligon pritegnil tudi obiskovalce iz širše regije. 

V Odranchih veliko pozornosti namenjali športu in rekreaciji, v občini pa je dejavno tudi močno kolesarsko društvo. 

Asfaltni pumptrack poligoni so zaradi utrjene vozne površine primerni ne samo za vožnjo s kolesi, temveč tudi z rolerji, rolkami, skiroji, poganjalci ter ostalimi športnimi rekviziti na kolesih.

Steza bo uradno odprta prihodnje leto. 

Foto: FB Kolesarski klub Bula, Občina Odranci

Več fotografij v spodonji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2017 ob 15:42 črenšovci gost

      Ge pa je ali bo hipodrom za cuzeke ?

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.11.2017 ob 20:07 Gosak gost

        Malo si zbadljiv. Najbrž zaradi tega, ker kaj takega ali podobnega ni (ne bo) v sosednji črenšovski občini. Pa saj boš lahko tudi ti hodil tja.

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2017 ob 16:23 Naci+ gost

      ČUVAJ GLAVO,NADENI SI ČELADO - Zadeva bo med Odranci in Lipo.Kot kaže posnetek Obritoglavca na kolesu, se že vozijo.Človek ima očitno trdo glavo, ker ne uporablja čelade.Ne ga posnemati! Torej:nadeni si čelado, čuvaj glavo!

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.11.2017 ob 9:45 gost

      Zakon! Neka čednoga za delate!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.11.2017 ob 12:47 gost

      Bravo !!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.05.2018 ob 16:48 tomi72 gost

      bravo odrančari eli pa cuzekito je lejko samo privas

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.