https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Tudi letos lahko v novo leto »skočite« na pomurskih silvestrovanjih na prostem

29.12.2017 ob 15:00  

Tudi letos bomo Pomurci v novo leto lahko vstopili na kar nekaj silvestrovanjih na prostem. Za vas smo preverili, kaj se bo dogajalo v "najdaljši noči" v letu.

V novo leto bodo v Murski Soboti letos vstopili na Trgu zmage, kjer bodo od 22. ure dalje nastopili Nika Zorjan in Blue Planet. Pričetek novega leta bo tudi letos zaznamoval novoletni ognjemet.

Že ob 17. uri pa bo prav tako na Trgu zmage pripravljeno silvestrovanje za otroke, kjer bo male nadebudneže z otroškim programom animirala Miša Zečević.

V Beltincih bodo letos novo leto dočakali na parkirišču trgovine Mercator, kjer jih bodo v novo leto popeljali ritmi skupine Plus-Band.

Lendava je ob vstopu v novo leto pripravila silvestrovanje v Mlinski ulici. Dogajanje se bo pričelo ob 21. uri, ozračje pred novim letom pa bo ogrela balkanska glasbenica Nina Donelli. V novo leto bodo vstopili v soju ognjemeta.

Novo leto bodo v Ljutumeru pričakali v družbi skupine Tropik. Zbrane bo pred polnočjo nagovorila županja mag. Olga Karba, po skupnem odštevanju časa do prihoda novega leta pa bo nabo razsvetlil polnočni ognjemet. Druženje bo trajalo do 2. ure.

Silvestrovanje na prostem so pripravili tudi v Moravskih Toplicah. Na osrednjem parkirišču v centru Moravskih Toplic se bo druženje pričelo ob 21. uri in bo trajalo vse do 2. ure zjutraj. Za zabavo bo poskrbel Ansambel Skok, v novo leto pa bodo vstopili s polnočnim ognjemetom.

 

Če tudi v vašem kraju pripravljate silvestrovanje na prostem, nam lahko to sporočite na urednistvo@pomurec.com ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2017 ob 18:10 gost

      Nika zorjan more biti ojoj rajsi bi samo radijo meli vizgani.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2017 ob 20:06 kuza gost

      v Odrancaj nika nede ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2017 ob 21:30 gost

      Ka se bunite sobočanci, ka pa te v Lendavi Balkanska pevka Nina Donelli..tou te buje, ali po jugoslovansko; Sirotinja i bogu si teška More nas vrag vzeti.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2017 ob 22:58 irelevanten gost

      gost 18:10 kak če te što sili ka jo ideš poslušat... drugič obdrži za sebej takše bedne, fala

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.12.2017 ob 10:01 Fidlboy gost

      Žalostno, kake študente mamo v Lendavi, samo hrvatijo kličejo,že za lendavsko trgatev so šokirali pa dalje nadaljujejo. Nekoč so Lendavski študentje bli daleč naokrog znani potem, da so eni najbolj organiziranih alerrokerjev v Sloveniji in organizirali vsako leto znani rokerski festival Adijo poletje, ki je privabil obiskovalce iz cele Slovenije ne samo iz Lendave in okolice, pa poglejte zdaj našo poneumljeno mladino z idiotskim balkanizmom. Še dobro, da niste kako Nedo Ukraden ali Lepo Breno poklicali, no verjetno ju boste v kratkem. Za bruh ste lendavski študentje pa vaše vodstvo. Sem mislil prit na ognjemet v Lendavo pa ne bom, ker za silvestrovo res ne mislim Balkana poslušati, upam, da boste meli peščico pijanih ljubiteljev balkana in yugonostalgikov. Lendavski študenti-Prodane balkanske duše!!!!!!!!!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.12.2017 ob 12:02 gost

      glej hrvati so zakon za fešte pa povprečni ansambel košta 1.500€ in še zaslužijo tringlet kakši 500€ zdraven nej pa zorjanova pa blue planet ka na sakšoj kmečkoj veselici špilajo in smo že siti teh planetov in podobnih umetnih ansamblov za te pejneze bi lejko dosti boljši.program meli dokeč de perhavcova mejla prste zdraven tak dugo de v soboti slaba muzika

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.12.2017 ob 20:08 gost

      V soboti najslabše silvestrovanje že dve leti je tako pa dajte enkrat pripeljati kakšen dober hrvaški bend za ta denar ka de spevjvala ova fejs pomali res

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.12.2017 ob 21:53 gost

      Jaz pa san šteu iti pa zaj vidim ka pišete pa vidim ka nema smisla iti ta.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.12.2017 ob 1:24 gost

      Irelevanten___ ka pa tebe moj komentar bolij? Čì ti kaj ne paše ga ne gledaj!!! Jes san pač svoje mnenje povedal ka je realna stvar. Ona je deleč od pevke!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.12.2017 ob 10:11 gost

      Nažalost se moram strinjati z fidlboyem, kar precej Lendavčanov nas bo bojkotiralo ognjemet zaradi balkanske pevke, dovolj nam je teh južnih, mamo mi dovolj dobre kvalitetne slovenske glasbe, pa bi kaj domačega pripeljali, če ne pop-rock pa kaki narodni ansambel, vi pa bi lahko svoj balkan party imeli v svoji mansardi, ne pa da z svojo balkanijado posiljujete ostale občane pa odganjate ljudi, ds gredo drugam.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.12.2017 ob 10:49 En gost

      Enim nič ne paše. Če ni muzike kot vsa ta leta ni dobro. Sedaj je končno živa glasba ob vstopu v novo leto in znova ni dobro. Zato ker je pač hrvaška pevka. Mislim z ničemer niste zadovoljni. Boš pač bojkotiral in te ne bo na trgu. Lp

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.12.2017 ob 10:58 DJ lolribar gost

      drugo leto de prej "silent disco" silvestrovanje. vsak de doubo svoje slušalke pa poslušo tou ka de ščoe pa te de končno enkrat mer okoli toga ka kumi paše pa ka kumi ne paše

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.12.2017 ob 11:03 gost

      En- kar nekaj nas ne bo, ne govorim v svojem imenu. Čas je, da pripeljete kaj domačega se sramujete slovenske glasbe ali kaj? Mejte to Donelijevo v Mansardi, jebo vas hrvatija pa balkan, da ti tak grdo že moram rečti.!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      31.12.2017 ob 12:03 Hoszufalu gost

      Dragi Lendva varoš študenti. Mi madžari smo vam pokazali ka bolj cenimo slovensko muziko kak vi v Lendavi, ki se mate za slovence. Pred kratkim so pri nam nastopali MI2 napravili nori žur, šotor je bil poln tak mladih kak starih. Če ne poznate slovenskih bendov se javite pri naši Gabiki vam bo dala nekaj napotkov koga pripeljat. Te vaše jugovine mamo že vsi pomalem zadosti, tudi madžari. Tolko o tem. Szia.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      31.12.2017 ob 12:55 gost

      Muzika je muzika. Glavno, da je festa in ne se prepirat glede muzike. Fajn se mejte in lepo praznujte!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      31.12.2017 ob 17:30 gost

      Koga za vrajžu mater zanima muzika ob starem letu, glavno, ka je fešta, pa ka se nazdravlja novemu naproti. Kdor loki igra kjekoli, muzika je in to je to. Pa ne gremo na koncert umetnikov, ampak se poslavljamo od starega leta, v katerem nam je država zatajila Slovence, ki so se borili za Slovenijo, za nagrado so pa po 26.letih pristali v "tujini"

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      31.12.2017 ob 17:33 gost

      Če je dobra družba, nas muzika sploh ne zanima. Dovolj je kuhanček in kakšu ženskico prijet za "kolenčica". Pa tinge - linge, ne se bat štange!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      31.12.2017 ob 18:28 gost

      Pa kakši kuhanček.Kujano vino vej ste pa v Prekmurji, ka se pa ve mečete z taov spakandranščinov....

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      31.12.2017 ob 23:05 Ne kuhanček gost

      Či nej küjanu pa kühanu vino, kak pravijo v nešrtnij vasaj. "Kuhanček" pa nikak ne paše v Prekmurji!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.