https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Panvita doma povsem nadigrala Triglav

Murska Sobota, 28.1.2018  

V soboto, 27. januarja ob 19. uri je v športni dvorani OŠ I. bilo odigrano srečanje 13. kroga 1.DOL za moške kjer sta se pomerila domača ekipa Panvita Pomgrad in Triglav iz Kranja. Srečanje so prepričljivo dobili odbojkarji Panvite, ki so v domači dvorani ob glasni spremljavi številnih obiskovalcev, Kranjčane ugnali s končnih 3 : 0.

 

Panvita Pomgrad - Triglav Kranj 3 : 0 

Set 1   27:25
Set 2   25:16
Set 3   25:21

Kranjčani so v pokalu izločili soboške odbojkarje, ki so bili tokrat še dodatno motivirani, da se gostom oddolžijo in da točke ostanejo v Prekmurju. Po izenačenem začetku so pobudo prevzeli odbojkarji Panvite Pomgrad in po servisu Flisarja je bilo 7:4. V nadaljevanju so gostje ujeli priključek, izenačili na 12:12 in na drugi tehnični odmor odšli z minimalno prednostjo. V končnico prvega nizo so bolje vstopili domačini, ki so izničili zaostanek dveh točk in po točki Bogožalca povedli z 19:18. Gostje so reagirali s polminutnim odmorom, ki pa ni pomagal, saj je Panvita Pomgrad po uspešnem napadu Gruta povedla s 23:21. Napaka domačinov je botrovala izenačenju na 23:23, v napeti končnici pa je po dveh uspešnih napadih Javornika niz na razliko pripadel Sobočanom.

Drugi niz so bolje začeli Gorenjci, ki so povedli s 3:0, vendar so domačini hitro postavili stvari na svoje mesto in po zaslugi Flisarja in Gruta povedli z 10:7. Gostujoči trener Rob je skušal ustaviti nalet Panvite Pomgrad s polminutnim odmorom, vendar ni zaleglo. Ob drugem tehničnem odmoru so domačini vodili s 16:12, kasneje že 18:12. Odpor gostov je bil strt, končni rezultat drugega niz pa 25:16.

Kranjčani so tretji niz začeli z Jenkom v postavi, ki je zamenjal Rezarja, medtem ko Topovšek ni imel razloga, da bi menjal. Rahlo pobudo je tudi v tretjem nizu imela Panvita Pomgrad, ki je na prvi tehnični odmor odšla s prednostjo dveh točk. Gostje so uspeli izenačiti na 12:12, domači pa so po dvojnem bloku Bogožalca in Javornika povedli s 15:13. Tudi po drugem tehničnem odmoru so domači odbojkarji bili boljši, po še enem uspešnem napadu Gruta so povedli z 19:16. Sledila je napaka Panvite Pomgrad, ki je goste približala na dve točki zaostanka, vendar je nato Bogožalec s točko v napadu ter nato še v navezi s Flisarjem v bloku domačinom priboril prednost, ki je do konca niza več niso zapravili. Končni rezultat 25:21 za zanesljivih in zasluženih 3:0.

Postava in točke za Panvito Pomgrad so dosegli: 
Bogožalec 15, Grut 14, Javornik 12, Flisar 10, Rojnik 5, Kasnik 2, Pečnik, Banič, Ratkai S., Felkar, Ratkai J. in Bedrač.

Postava in točke za Triglav Kranj so dosegli: 
Kos Gal 10, Bregant 8, Mali 5, Kök 5, Tučen 4, Lužovec 2, Jenko 2, Rezar 2, Bošnjak 1, Tomar, ; Permuš, Stolžnik, Beravs in Maček

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2018 ob 8:17 gost

      Dobra igra, samo tak dale!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.