https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Pri Gradu zaplesali s Špelo Grošelj in skupino Plamen

Grad, 12.08.2018 ob 17:00  

Pri Gradu na Goričkem je v soboto, 11. avgusta od 20. ure dalje, potekala plesna veselica na kateri so za zabavo obiskovalcev poskrbeli slovenska pevka Špela Grošelj in domača glasbena skupina Plamen.

Organizator prireditve Nogometni klub Grad je pripravil plesno veselico pod velikim šotorom  pri igrišču NK Grad. Na letošnji prireditvi, ki se je pričela po 20. uri, so za glasbo, ples in zabavo obiskovalcev poskrbeli slovenska pevka Špela Grošelj in domača skupina Plamen.

Špela Grošelj je slovenska pevka in TV voditeljica, ki je bila med letoma 2002 in 2003 članica najstniške skupine Foxy Teens, v letih 2004–2010 pa članica skupine Atomik Harmonik. Leta 2010 je začela s samostojno glasbeno kariero. V vlogi TV voditeljice se je preizkusila tudi na Planet TV v komentatorski oddaji "Brez cenzure" ter z vodenjem šova "The biggest Loser Slovenija".

Organizator prireditve Nogometni klub Grad je tako z organizacijo glasbeno-plesnega dogodka poskrbel za pravo mero glasbe, plesa ter zabave številnih obiskovalcev še pozno v noč.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.