https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mladi pomurski triatlonci so tekmovali v Ljubljani

9.6.2011  

Minulo nedeljo je v Ljubljani potekalo 1. Prvenstvo osnovnih šol Slovenije v triatlonu. Prvenstva so se v organizaciji Teama Turbo Tropovci in Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota udeležili tudi učenci in učenke pomurskih osnovnih šol, ki so se na tekmovanje kvalificirali na šolskem prvenstvu Pomurja v akvatlonu.

Najmlajši dečki (rojeni 2000 ali prej) so plavali 50 m, kolesarili 2 km in tekli 400 m. Na 10. mesto se je s časom 10:03 uvrstil Jure Vučko iz OŠ Prežihovega Voranca Bistrica.

Mlajše deklice (rojene 1998 in 1999) so plavale 75 m, kolesarile 3 km in tekle 800 m. Najboljša Pomurka je bila s časom 15:56 Nuša Tkalec iz OŠ Beltinci na 8. mestu, na 9. mesto se je uvrstila Lana Strniša (OŠ Beltinci), na 10. mesto pa Laura Hoheger iz OŠ Tišina. 

Starejši dečki in deklice (rojeni 1996 in 1997) so plavali 100 m, kolesarili 4 km in tekli 1200 m. Med deklicami je s časom 18:57 na 4. mestu pristala Jasmina Vučko iz OŠ Prežihovega Voranca Bistrica, ki je po plavanju celo vodila. Med dečki se je Andrej Lapoši iz OŠ II Murska Sobota s časom 17:51 kot edini Pomurec povzpel na stopničke, osvojil je 3. mesto. Malo za njim, na 5. mestu, je pristal Primož Banfi iz OŠ Tišina.

Foto: Boris Ribaš

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.