https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO in VIDEO: Člani KUD Beltinci povadili v središču Beltincev

Beltinci, 29.05.2021 ob 14:30  

Člani Kulturno umetniškega društva (KUD) Beltinci, so v soboto 29. maja, na ploščadi pred Zvezdo v Beltincih izvedli javne vaje.


Vaje so v okviru Tedna ljubiteljske kulture potekale v centru Beltincev. Na vajah so "povadili" (MePZ) Mešani pevski zbor Andrej Maroša DU Beltinci in Plej banda Böltinci. Pridružila se jim je tudi glasbena skupina Marolt. 

Za popestritev kulturnega dogajanja so poskrbeli še člani Društva starodobnikov in ljubiteljev starih koles "Dimek" Beltinci, ki so se zapeljali skozi središče Beltincev.

Obiskovalce ter sodelujoče je nagovoril Stanko Sraka, org. vodja MePZ Andrej Maroša DU Beltinci. Ta je po dogodku povedal: »Lep kulturni dogodek nas je popeljal v center Beltincev, kjer smo želeli nastopajoči pokazati in dokazati, da je kultura kljub tem posebnim časom še vedno v dobri kondiciji ter je preživela.

Upamo, da smo z današnjim dnem prenesli to pozitivno energijo tudi med mnogotere poslušalce in obiskovalce tega lepega dogodka v centru Beltincev. Vsi akterji lokalne skupnosti so vsak po svojih možnostih prispevali pri tem dogodku.

V organizaciji so sodelovali Mešani Pevski zbor Andrej Maroša DU Beltinci, Plej banda Beltinci in Glazbena skupina Marolt, ki nas je pa prijetno presenetila saj so v Beltincih na intenzivnih vajah.«

Vse prisotne je slavnostno nagovoril tudi župan Občine Beltinci Marko Virag. Župan se je zahvalil vsem, predvsem gospodu Stanku Sraki, da se je potrudil in vse organiziral ter tako uresničil željo vseh. Zahvalil se je tudi domačim gospoda Andreja Maroše, saj gre za novo ime mešanega pevsega zbora, katero so usklajevali skupaj. Svoj govor je zaključil z mislijo: "Kdor poje zlo ne misli".

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2021 ob 15:43 gost

      No lepo da se nekaj dogaja!!!!!!!!! Vsi tile so gonilna sila kulturne dejavnosti v Beltincih!!!!!!! Tudi govorec Srakec !!??

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2021 ob 15:50 gost

      Gospa Danica M. pevka izgleda najbolj seksi pa tudi lepo poje!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2021 ob 16:08 gost

      Center kulture v Prekmurji! :)))))

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2021 ob 16:11 gost

      Kultura, kak je inda fajn bilou ide dale. Mladi pa tudi, so vedno bolj vstran od Beltinec.

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.05.2021 ob 11:04 gost

      Na takih mladih ( svet ne stoji ) ! Škoda vse drugo samo tega ne !!! No ne vsi ampak veliko je takih!!!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:21 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.