https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ob občinski stavbi v Ljutomeru nastaja dvigalo

Ljutomer, 27.10.2021 ob 6:00  

Ob stavbi na Vrazovi ulici, v kateri so prostori Občine in Upravne enote Ljutomer, so se v sredini septembra začela dela izgradnje dvigala in sanacije kletnih zidov.

Občina Ljutomer želi z investicijo omogočiti samostojen dostop funkcionalno oviranim osebam v prostore Občine Ljutomer in Upravne enote Ljutomer.

V sklopu projekta se bo tako prizidalo dvigalo, ki bo imelo dostop v vse štiri etaže objekta. Nahajalo pa se bo na južni oz. zadnji strani stavbe, saj je od tam najugodnejši dostop do osrednjega hodnika v vseh etažah.

Vir: razpisna dokumentacija

Projekt poleg izgradnje dvigala vključuje tudi sanacijo vlage v območju ureditve dvigala, in sicer sanacijo kletnih zidov iz zunanje strani na južni in deloma vzhodni strani objekta.

Izvedel se je odkop objekta na lokaciji gradnje dvigala, izdelani so bili sanitarni ometi, hidroizolacija na objektu in zaščita hidroizolacije stene kleti. Izvajalec del je Cestno podjetje Ptuj d.d.

Objekt, ki je bil zgrajen leta 1893, se nahaja v območju starega mestnega jedra, ki je pod spomeniškim varstvom, zato je projekt usklajen tudi s pogoji strokovne službe ZVKD Maribor.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2021 ob 11:54 dfcercrt gost

      I make 85 dollars each hour for working an online job at home. KLA I never thought I could do it but my best friend makes 10000 bucks every month working this job and she recommended me to learn more about it. The potential with this is endless. For more detail>>>>>>>>>>>>> Www.Smartcash1.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.