https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nasilje v družini, grožnja ter na območju postaje Gornji Petrovci kaznivo dejanje uboja

11.09.2022 ob 7:10  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, devet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru in dva primera povoženja divjadi.


S področja kriminalitete sta bili obravnavani goljufiji, poškodovanji tuje stvari, tatvina kolesa, grožnja, nasilje v družini in sum kaznivega dejanja nasilništva.

Na območju Policijske postaje Gornji Petrovci policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja uboja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali predvsem na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2022 ob 12:55 gost

      Kovid bo odšel trame zaradi kovida in nezakonitega zapiranja ljudi pa ostanejo. Gdo bo zate bolezni odgovarjal gdo prevzame odgovornost da so ljudje zboleli za anksioznostjo za depresijo. Vse si naj pripiše,,,, prejšnja vlada Janeza Janše.,,,,. Oni so tisti krivec kajti to kar se je v Sloveniji dve leti dogajalo ni bilo nikjer na svetu.

      5 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.09.2022 ob 15:39 Coprani odnosi gost

      youtube.com/watch?v=lNWbhdebxsI youtube.com/watch?v=AxZ0ZRFYyUI 24ur.com/novice/crna-kronika/ubil-partnerko-s-katero-je-imel-dva-otroka-in-poklical-policijo.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.09.2022 ob 16:51 gost

      Budalo si ti in tvoj debil SDS,,, Januš grozni,,,, štekaš hlapec.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2022 ob 10:25 Černalvski pojeb gost

      Raje povejte ka so cigani iz pušče prekinili škaf v Černelavcaj tak se zna što so samo nihče ne vupa povedat

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.