https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kateri delodajalci tokrat zaposlujejo v Pomurju

25.07.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

Medicop zaposli MONTERJA V PROIZVODNJI SPECIALNIH VOZIL. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s poskusnim 2-mesečnim obdobjem. Delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo tehnične smeri, rokovanje z ročnim orodjem in ročne spretnosti, dobro tehnično pismenost in branje tehnične dokumentacije, samoiniciativnost, natančnost, zanesljivost in odgovornost, samostojnost pri delu in sposobnost timskega dela ter vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 2. avgusta 2023. V podjetju zaposlijo tudi VODJO PROJEKTOV ZA PODROČJE ELEKTRONIKE, KOMERCIALISTA ZA PODROČJE PRODAJE SPECIALNIH VOZIL, RAZVOJNEGA INŽENIRJA ZA PODROČJE ELEKTRONIKE in SERVISERJA. 

Kmetijska zadruga Gornja Radgona zaposli PRODAJALCA II. Nudijo zaposlitev za določen čas oz. do 31. decembra 2023, z možnostjo zaposlitve za daljši čas. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Prodaja (trgovina) na debelo in drobno ali alternativno smer Kmetijstvo, drugo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 29. julija 2023. 

Zavod RS za šolstvo v Murski Soboti zaposli PODROČNEGA PODSEKRETARJA. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer Izobraževalne znanosti, 8 let delovnih izkušenj, znanje angleškega in madžarskega jezika in zahtevna računalniška znanja. Prednost bodo imeli kandidati s študijskim programom Slovenistika in opravljenim strokovnim izpitom iz vzgoje in izobraževanja ter bodo v svoji prijavi izkazali strokovnost, zanesljivost, odgovornost, sodelovanje in timsko delo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. avgusta 2023.

Slovenski državni gozdovi v Murski Soboti zaposlijo VOZNIKA KAMIONA. Nudijo delo za nedoločen čas, s poskusnim 6-mesečnim obdobjem. Kandidat s srednjo poklicno izobrazbo mora imeti opravljen tečaj za usposobljenost za konkretno delo in tečaj prve pomoči. Zaželen je izpit za delo s kamionskim hidravličnim dvigalom. Pričakujejo tri mesece delovnih izkušenj in vozniška dovoljenja kategorij B, C1E, C1, D1, CE, D1E in DE. Delo se opravlja praviloma po deloviščih v okviru poslovne enote Murska Sobota, po deloviščih drugih poslovnih enot družbe SiDG ter na terenu po Sloveniji in tujini. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 28. julija 2023.  

Javno podjetje center za ravnanje z odpadki Puconci išče ELEKTRIKARJA VZDRŽEVALCA. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim 3-mesečnim obdobjem, dinamično in raznoliko delo, redno plačilo ter enoizmensko delo. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo ali alternativno srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo, smer Elektrotehnika in energetika, 1 leto delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 18. avgusta 2023.

Terme Lendava, turizem in gostinstvo nudi delo VODJI STREŽBE, za nedoločen čas s poskusnim 4-mesečnim obdobjem. Pričakujejo višješolsko (prejšnjo) ali višjo strokovno izobrazbo oz. alternativno visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer, Hotelirstvo in gostinstvo, 2 leti delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje angleškega in nemškega jezika in zahtevna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. avgusta 2023.

Perutnina Ptuj v Murski Soboti zaposli STROKOVNEGA SODELAVCA KAKOVOSTI. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim 6-mesečnim obdobjem. Pričakujejo dokončano vsaj VI. stopnjo kemijske, agronomske, živilske ali druge ustrezne smeri, predhodne izkušnje dela v kontroli kakovosti, aktivno znanje angleškega jezika, dobro poznavanje MS Office, poznavanje ustrezne zakonodaje - izpit iz senzorične ocene izdelkov in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. avgusta 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2023 ob 9:15 gost

      Službe za tujo delavna silo. Kajti Slovenci nimajo takih visokih standardov. V planinskih kočah delajo Ukrajinke latvijke ruskinje brez znanja slovenskega jezika brez gostinskih strokovnih spretnosti. Pa ni problem jaz sem se zanimal za to delo pa nisem bil primeren za to delo. Zdaj ko zapirajo koče planinske ker nimajo primernega osebja pa je jok in stok.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2023 ob 12:28 Subvencije za zapostavljene gost

        oe24.at/oesterreich/politik/regierung/regierung-erhoeht-foerderung-juedischen-lebens-auf-70-millionen

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2023 ob 12:09 Resnica gost

      Delodajalci zaposlite vse starosti delavcev ne sam mlade, ker mi starejši, ki se imamo do penzije se kakih 5 let smo se tudi aktivni.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2023 ob 15:12 Šinek gost

        saj ja. delodajalci hočejo 20 letnika s 25 letnimi izkušnjami in za manj kot min plača. in definitivno ni tako kot nekoč, da si šel k neki firmi in bil sprejet. kdor ne ve kako je stanje, da težko prideš do službe, četudi so, naj bo raje tiho, ni potrebe po širjenju laži in nestrpnosti ter nesramnosti do takih, ki si dejansko iščejo in želijo službe, ne vse brezposelne metat v isti koš!

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2023 ob 13:34 gost

      Zaposluje NŠ Mura. Pogoj 2 nogi, lahko levi.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2023 ob 21:59 gost

      Eh ne,ne hvala za take službe in firme sam vstran.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.