https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čarno-bejle z dvema novima okrepitvama

26.7.2023  

Čarno-bejle imajo dve novi okrepitvi. Pridružili sta se jim Noelle Vilčnik in Sara Adam.

Noelle Vilčnik je povratnica k čarno-bejlin, saj je v Prekmurju igrala vse od sezone 2017/18, vmes je za kratek čas oblekla tudi dres Drave Dakinda Ptuj. V lanski sezoni se je poslovila od Murašic in se preselila v ŽNK Radomlje Medex, zdaj pa se je vrnila k čarno-bejlin in bo naslednje leto nova moč trenerja Bojana Jančarja. V 39 tekmah v 1. SŽNL je Vilčnikova dosegla 30 zadetkov.

Sara Adam se k ŽNK Mura Nona seli iz ljubljanske Olimpije. Adamova je nogometno pot sicer začela v Mariboru, kasneje pa igrala še za Radomlje in Slovenske gorice. V 1. SŽNL je doslej odigrala 18 tekem in dosegla dva zadetka, so sporočili iz ŽNK Pomurje Beltinci.

FOTO: FB ŽNK Pomurje Beltinci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2023 ob 15:14 gost

      Jebo vas čarno bejli pa čarno bejle. Pišite normalno, Nd Mura pa ženski nogometni klub Mura. Ste medij ali domači pašnik???????????????

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.07.2023 ob 21:27 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2023 ob 5:45 km gost

      čestitke! želim uspešno sezono!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2023 ob 17:35 AJAJAJAJAJ gost

      Vedno slabše. Tako moški kot ženske.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.