https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

ZAIGRAJMO IN ZAPOJMO PO DOMAČE se vrača v Mursko Soboto!

15.11.2023 ob 6:00  

Po razprodanem koncertu "Zaigrajmo in zapojmo po domače" v lendavski gledališki in koncertni dvorani, se turneja koncertov nadaljuje tam, kjer je »doma« ta tradicionalna zgodba in sicer v športni dvorani pri III. Osnovni šoli Murska Sobota. Kot že več kot tri desetletja, bo koncert tudi tokrat na tradicionalni novembrski termin in sicer v petek, 17. novembra 2023 s pričetkom ob 19. uri.

Zgodovina o Zaigrajmo in zapojmo po domače pravi takole: "To je prvi koncert v Sloveniji, na katerem so obiskovalci prejeli nagrado – kaseto. Med letom se zvrsti od tri do pet prireditev, sklepni koncert pa kot vrhunec in sklepni dogodek sezone pa v Murski Soboti."

V več kot 30 letih se je zvrstilo že približno 90 koncertov pod imenom Zaigrajmo in zapojmo po domače ter še veliko ostalih koncertov z različnimi izvajalci. Na letošnjem v Murski Soboti bodo nastopili naslednji glasbeni izvajalci: Saša Lendero, Werner, Ivana Kovač, Klapa Skala, Magneti, Primorski fantje, Skupina Metulj, Halgato band, Gamsi, Boris Kopitar, Branko Petek, Ivan Mezga, Boris Oštrić, Vinko Šimek in Geza se zeza. Relax Turizem bo podaril potovanje in počitnice na Jadranu ter kot že tradicionalno, bo podarjeno tudi veliko ostalih lepih daril.

Vstopnice na voljo po predprodajni ceni v GEZA PUB Beltinci, na Eventim, Petrol, OMV, Poštah Slovenije, v Trafikah 3DVA in na www.Gezek.si.

* Oglasni prispevek

    Fotogalerija