https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam z otroki med počitnicami v Pomurju?

24.02.2024 ob 17:00  

Prihodnji teden se za šolarje vzhodne Slovenije začenjajo težko pričakovane zimske počitnice. Mnogi so za otroke pripravili različne počitniške dejavnosti. Zbrali smo nekaj dejavnosti, ki se bodo med počitnicami odvijale v Pomurju.

Muzejske delavnice v zimskih počitnicah

Pomurski muzej Murska Sobota vabi osnovnošolce na tridnevne muzejske delavnice, ki bodo potekale od torka, 27., do četrtka, 29. februarja 2024, med 10. in 13. uro.

Kreativni počitniški vrtiljak v Gornji Radgoni

V Gornji Radgoni so ponovno združili moči ter pripravili raznolik, pester, poučen in predvsem zabaven program za otroke med 6. in 10. letom, ki vključuje tudi prehrano. Otroke boste lahko pripeljali od 7. ure v Muzej Špital, prevzeli pa v Mladinskem centru ob 16. uri. V tem času pa se bodo otroci zabavali in preživeli teden počitnic, kot si jih želi in zasluži vsak otrok. 

Počitniška foto delavnica v MIKKu

Na počitniško delavnico fotografije, ki bo potekala v ponedeljek 26. in torek, 27. februarja, ob 12. uri, vabljeni mladi fotografski navdušenci, ki želijo nadgraditi svoje znanje o fotografiji (teoretične osnove, praktično fotografiranje, obdelava fotografij). Če imate svoj fotoaparat ali pametni telefon, ju kar prinesite s sabo. Delavnica je brezplačna, primerne za mlade v starosti od 13. do 29. let. 

Ustvarjalne počitniške delavnice v MIKKu

MIKK med zimskimi počitnicami vabi tudi na ustvarjalne počitniške delavnice pod mentorstvom likovne pedagoginje Petje Kolenko. Ustvarjalne delavnice bodo potekale v sredo, 28. in četrtek, 29. februarja od 12. do 14. ure. Delavnice so brezplačne, primerne za mlade v starosti od 6. do 16. let. 

 

Počitniški kino Gledališča Park Murska Sobota

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota vabi v času zimskih počitnic v Gledališče Park vsako dopoldne od ponedeljka do petka ob 10. uri, kjer so pripravili različne filmske projekcije za vse generacije. Program si lahko ogledate tukaj.

2. računalniški tabor za osnovnošolce 8. in 9. razredov

SPTŠ Murska Sobota v sodelovanju s podjetjem Orka informatika organizira računalniški tabor za osnovnošolce 8. in 9. razredov, ki se bo odvijal v času od 26. do 28. februarja 2024 na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota.

Počitniške likovne delavnice v Galeriji Murska Sobota

Osnovnošolci vabljeni na dve ustvarjalni počitniški likovni delavnici, ki bosta v ponedeljek 26. februarja od 10. do 12. ure in v torek, 27. februarja od 15. do 17. ure v Galeriji Murska Sobota. Likovne delavnice bo inspirirala trenutna razstava lanskoletnih Prešernovih nagrajencev: NIKOLAJ BEER IN HERMAN GVARDJANČIČ: slike in risbe. 

Športno aktivne zimske počitnice v Ljutomeru

Športna Zveza Ljutomer pripravlja pester športni program, ki bo potekal v športni dvorani ŠIC Ljutomer, na sankališču Areh na Pohorju in v Biotermah Mala Nedelja v času zimskih počitnic, od ponedeljka do srede.

Zimske počitnice v družbi konj

Konjeniški center Dvorec Rakičan vabi, da počitnice preživite v družbi konj.

Naslovna fotografija: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2024 ob 18:34 gost

      V SDS ali SS se lahko včlanijo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2024 ob 21:46 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2024 ob 19:05 Gorički gost

      Ali pa grejo na Trg zmage pred spomenik zmage žrtvam v posmeh skupaj z ukrajinsko prostitutko pod umetniškim imenom Natasha Pirc Musar z dvignjeno ukrajinsko zastavo peti ukrajinske pesmi. Pa vmes naj še nakažejo nekaj 100 milijonov v Ukrajino, da potem le ti prenakažejo del tega na privatne račune"naših" ukrajinskih podpornikov - beri slovenska politična elita oziroma drhal.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.