https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Srečanje s predstavniki ljubiteljske kulturne dejavnosti v občini

10.03.2024 ob 6:05  

V sredo, 6. marca 2024 se je skoraj do zadnjega kotička napolnila velika sejna soba Občine Gornja Radgona, saj so prostor zapolnili predstavniki ljubiteljskih kulturnih dejavnosti Občine Gornja Radgona, direktorica Zavoda KULTprotur, vodja izpostave JSKD OI Gornja Radgona, županja in podžupan z zaposlenimi iz občinske uprave.


Navzočih je bilo 17 predstavnikov iz dvanajstih kulturnih društev, od skupno šestnajstih društev, ki delujejo na njihovem območju. Srečanje se je organiziralo z namenom deljenja koristnih informacij za kulturna društva ter kot dodatna okrepitev mostov med vsemi navzočimi, med samimi predstavniki kulturnih društev, med različnimi predstavniki in lokalnimi skrbniki za razvoj, kulturo in promocijo Občine Gornja Radgona.

V času srečanja je bil podan marsikateri predlog. Prizadevali si bodo, da bodo semena tega srečanja vzklila in zrasla v mogočno drevo, katerega rezultat bodo družbeni učinki na več področjih delovanja lokalne skupnosti. 

Foto: občina Gornja Radgona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2024 ob 9:15 gost

      Ti Tušova pa si jako podvržena kulturi ! hi,hi,hi,hi,

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2024 ob 10:15 gost

      Županja je bila pokritizirana na Nova 24 tv v torek oddaji KDO VAM LAŽE glede spornih parkirišč , ki jih je naredila za Šmideka .Tako je prav povedati tisto kar dela narobe ......Bravo gos. Veronika vas podpiram in vam želim vse dobro ne dajte se .......

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.03.2024 ob 10:18 Andrej gost

      Tako je naj ne mislijo župani , da so vsemogočni ! 10:15

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.03.2024 ob 10:37 Robi gost

      Pa v to oštarijo so prej hodili samo kravataši , sedaj pa v ta lokal Šmid hodijo samo še delavci z iberzugi ! Saj ni čudno , če pa je hrana iz pločevink in zamrznjena hrana iz vrečk .Mama je šla enkrat pa nikoli več .

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.