https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali tri delovne nesreče, smrt mladoletnika in tri prometne nesreče

24.03.2024 ob 8:30  

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, tri nesreče pri delu, dve poškodbi vozil na parkirišču in eno povoženje divjadi.

Vse tri prometne nesreče so se končale z lahkimi poškodbami udeležencev. V Murski Soboti sta zaradi izsiljevanja prednosti trčili dve vozili. V enem izmed vozil se je lažje poškodoval otrok. Prav tako v Murski Soboti je zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola padel kolesar ter se lažje poškodoval. Vzrok tretje nesreče na Plitvičkem vrhu pa je bila prekratka varnostna razdalja. Oba udeleženca sta bila lažje poškodovana in odpeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu, poškodovanje tuje stvari v Petišovcih, tatvino denarja na Čakovi in povzročitev lahke telesne poškodbe v Črenšovcih.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Prva nesreča pri delu se je zgodila v Krajni, kjer je moškega pri spravilu podrtega drevja lažje poškodovala veja. V Serdici je moški s frezo obdeloval vrt. Pri tem je padel, fraza pa ga je huje poškodovala, zato je bil s helikopterjem odpeljan v UKC Maribor. V Čepincih pa je moški padel z gradbenega odra. Zaradi poškodb je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

V Turnišču so obravnavali smrt mladoletne osebe. Policisti in kriminalisti so z zbiranjem obvestil ter ogledom kraja dogodka izključili sum storitve kaznivega dejanja, natančen vzrok smrti pa še ni znan. 

V Apačah so policisti pri kontroli prometa ugotovili, da je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Danes je zadnji dan nacionalne preventivne akcije za večjo uporabo varnostnih pasov. Vozniki, zagotovite večjo varnost v vašem vozilu. Pripnite se z varnostnim pasom in poskrbite, da so pripeti tudi potniki v vašem vozilu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2024 ob 9:25 radgončan gost

      Radgonski policisti spretno ste se ognili poročanja prometne nesreče v Gornji Radgoni v bližini gostilne Šmid , saj je le ta bil udeležen v nesreči ,,,,,,ja poznanstvo naredi vse , tudi takšne stvari skrijete , odčividec te nesreče .....

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2024 ob 9:46 Andrej gost

      Pa so posredovali gasilci in rešilec pa je res zanimivo , da tega niso objavili . Pa še cesta je bila zaprta od rondoja do centra mesta Radgona . Vem za to , ker sem čakalni v koloni .Poznanstvo druge ni ali pa morda krivec te nesreče pa niso objavili 9:25

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.