https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Mestni občini Murska Sobota potekale čistilne akcije

25.03.2024 ob 18:00  

Tudi letos je Občina Murska Sobota skupaj s podjetjem Saubermacher & Komunala ter krajevnimi skupnostmi in mestnimi četrtmi organizirala čistilne akcije.


Tukaj je spet obdobje, ko se izvajajo pomladne čistilne akcije. Te so plod vsakoletnega truda mnogih prostovoljcev, zato jih je potrebno podpirati in ceniti. Čistilne akcije so tako v soboto, 23. marca, potekale v Murski Soboti ter krajevnih skupnostih Černelavci, Rakičan, Nemčavci, Markišavci, Kupšinci in Polana.

Tudi v Fazaneriji so se akciji mestnih četrti pridružili taborniki roda Veseli veter z vodnico Majo. Po opravljenem delu jih je čakala zaslužena malica.

Ko so krajanke in krajani očistili Kupšince in okolico so po čistilni akciji združili moči in uredili še zelenico okrog poti do športnega centra. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2024 ob 20:13 gost

      V enih občinah sopa imeli čistilno akcijo v gostilnah in po lakalih. Kaji zbrali so se za skcijo so pa raje zavili v gostilne in tam sedeli kao da so na čistilni akciji.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2024 ob 20:25 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐂𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.03.2024 ob 11:40 Državljan gost

      Upam,da bo teh akcij stalno več. Kapo dol tistim,ki so se udeležili čistilnih akcij.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2024 ob 10:13 pobiralec gost

        Državljan ............ Pozabo si na tiste potepuhe ki imajo plačo 20---21 v mesecu .Naj bi jih naložili v kombije in razvozili po vaseh in naj vsaj poberejo smeti da bo nekaj koristi od njih

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.