https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite za podaljšan velikonočni konec tedna

28.03.2024 ob 17:15  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite. 

 

Petek, 29. marec

Območno srečanje otroških gledaliških in lutkovnih skupin

JSKD območna izpostava Murska Sobota vabi na srečanje otroških gledaliških in lutkovnih skupin, ki bo potekalo v Kulturni dvorani Puconci v petek od 9. ure.

KONCERT: The Margins, Betek in Frishki

V mladinskem centru Gornja Radgona bodo v petek ob 20. uri nastopili The Margins, Betek in Frishki. Četverec the Margins vas bo navdušil z rock glasbo z elektronskimi dodatki, prleška skupina Betek preigrava redko videno mešanico indie alternative in punka, Frishki pa združeni preko strasti do glasbe idejno prevetrijo komade raznih izvajalcev, igrajo pop, rock, alternativni rock in R&B, prav tako pa preigravajo lastne komade.

Biser žur

V Domu penine v Gornji Radgoni je zavel nov veter; svež, vesel, pomladen in pisan. RG Dom penine v petek ob 17. uri vabi na Biser žur z dobro glasbo in biser koktajli.

Velikonočna tržnica v Moravskih Toplicah

Vsakoletna velikonočna tržnica z velikonočnimi in drugimi izdelki. V okviru tržnice se predstavljajo lokalni ponudniki, pridelovalci, predelovalci, rokodelci in drugi. Velikonočna tržnica se odvija med 28. in 30. marcem od 14. ure, v središču Moravskih Toplic. 

Sobota, 30. marec

VELIKONOČNA ZABAVA Barvanje jajc, lov na pirhe in film

Mladinski center Gornja Radgona vabi na barvanje jajc, lov na pirhe in film: Nina in ježeva skrivnost. Pridružite se jim na nepozabni velikonočni zabavi, ki bo v soboto ob 16. uri.

Ustvarjalne delavnice v MIKKu

V soboto ob 10. uri vabljeni v MIKK, kjer se bodo odvijale posebne ustvarjalne delavnice, prilagojene mladim med 6. in 16. letom. Delavnica bo potekala pod mentorstvom likovne pedagoginje Petje Kolenko.

DRUŽINSKA VELIKONOČNA DELAVNICA

Pomurski muzej Murska Sobota v soboto ob 10. uri vabi na družinsko velikonočno delavnico. Izdelovali bodo pisanice v stari batik tehniki, pri kateri se okraski s tekočim voskom nanašajo na jajčno lupino. 

VELIKONOČNE DELAVNICE PRI OLIJU

Doživljajski park Vulkanija vas vabi na VELIKONOČNE DELAVNICE in vulkansko doživetje v času velikonočnih praznikov. Za vas so pripravili dodatno ponudbo: lov na Olijeve remenke (pirhe), ples s krtkom Olijem in vožnje s cestnim turističnim vlakom. V soboto in ponedeljek se jim pridružite na plesu s krtkom Olijem ob 11., 13. in 15. uri, na vožnjo s turističnim vlakom pa vabijo ob 12. in 14. uri. V soboto in ponedeljek bo okrog Vulkanije potekal lov na Olijeve velikonočne pirhe, v geološkem muzeju pa izdelava velikonočnih okraskov.

Velikonočni disko

Obujte plesne čeveljce in se prepustite poplavi legendarnih hitov 70., 80. in 90. let, ki vas bodo popeljali nazaj v čas brezskrbne mladosti. DJ Ali bo na krovu s svojo izjemno selekcijo glasbe, ki bo zagotovo dvignila vaše noge s plesišča. Vabljeni v MIKK Murska Sobota v soboto ob 21. uri.

Velikonočni žur z Grupo Joy

V soboto bo na odru Diskoteke M3 premierno nastopila Grupa Joy iz sosednje Hrvaške. Zabavali vas bodo s številnimi novimi in starimi yugo hiti (Ispočetka, Dijamanti, Samo ljubav vrijedi, Sve jeseni i zime). Vabljeni v Beltince v Diskoteko M3 od 21. ure.

Ponedeljek, 1. april

16. Velikonočni spust po Muri

Društvo čolnarjev Dokležovje v sodelovanju z Murskimi čolnarji ponovno prireja velikonočni spust po Muri in otvoritev sezone čolnarjev v ponedeljek s startom ob 14. uri na Petanjcih, trasa bo potekala od petanjskega mostu do Otoka ljubezni v Ižakovcih. Na spust se je potrebno obvezno predhodno prijaviti. V primeru dežja oziroma slabega vremena se spust prestavi na 7. aprila.

Velikonočni pohod z brejga na brejg

KTD Moščanci v ponedeljek ob 10. uri vabi na tradicionalni velikonočni pohod z brejga na brejg. Trasa: Moščanci-Dolina-Bokrači-Košarovci-Moščanci. Pripravljajo poseben pohodniški program za otroke. Dolžina pohoda je 10 km. Prijava na pohod je med 9. in 9.50.

Velikonočni pohod v Fokovcih

KTD CEKER Fokovci prireja že 15. Velikonočni pohod, ki bo tudi letos potekal na velikonočni ponedeljek. Pohodniki se bodo zbrali pred Vaško gasilskim domom v Fokovcih ob 9.30 in na pohod krenili ob 10. uri izpred Vaško gasilskega doma v Fokovcih. Večji del pohoda v dolžini 8 kilometrov bo potekal po gozdnih poteh, med travniki in njivami.

Velikonočne dirke v Ljutomeru

Kasaški klub Ljutomer vabi na otvoritev kasaške sezone 2024, ki bo tradicionalno na velikonočni ponedeljek ob 14. uri na Hipodromu Ljutomer. Na sporedu je 5 napetih dirk, v katerih se bodo pomerili konji začetniki ter izkušeni konji, med drugim tudi zmagovalki derbija iz leta 2022 in 2023.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com

    Foto: arhiv Pomurec

      Fotogalerija

      Komentarji

      1. gost
        29.03.2024 ob 13:29 gost

        iden po brigaj, pa po dolaj

        0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

      info_outline

      Opozorilo

      Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

      Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

      Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.