https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Občan večkrat zlorabil komunikacijo v sili

27.03.2024 ob 6:55  

Policisti so v preteklem dnevu obravnavali eno prometno nesrečo z gmotno škodo, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču, tri primere povoženja divjadi, zlorabo komunikacije v sili in zasegli dve vozili.


Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari v Gornji Radgoni, zatajitev v Murski Soboti, goljufijo v Murskih Črncih in prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini ter ropa v Srednji Bistrici. 

 

Javni red in mir je bil obakrat kršen na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Občan iz Beltincev je večkrat zlorabil komunikacijo v sili, tako da je brez vzroka klical na številko 113. Kljub opozorilom je s kršitvijo nadaljeval, zato bo zoper njega podan predlog pristojnemu prekrškovnemu organu. Če potrebujete pomoč, pokličite na interventno številko policije 113 in pomagali vam bodo. Zloraba komunikacije v sili pa je prepovedana.  

Policisti so v Sovjaku in Gederovcih pri kontroli prometa ugotovili, da voznika ne posedujeta veljavnega vozniškega dovoljenja, zato sta jima bili vozili zaseženi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Ljutomer.   

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2024 ob 9:41 gost gost

      goljufijo v Murskih Črncih , ti črnčari so mi bili skozi nekam sumljivi, to da znajo goljufati in lagati pa vem.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2024 ob 10:26 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Tomi ka brez veze zovej 113 nabiti kazen 5000Evrov ka de si zapoumno za vse čase.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2024 ob 21:51 gost

        AAAAAAAAAAAAAAAA......... Leljak je plačal kazen ko je gasilce aktiviral ? Budalo si pozabo ?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.