https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-TURE

FOTO: Zimska pravljica v Varaždinu

4.1.2023  

Zabaven in romantičen advent v hrvaški Varaždin privablja obiskovalce in jih očara z zgradbami in detajli, ki obiskovalcev ne puščajo ravnodušnih.

Mesto ob reki Dravi je od Murske Sobote oddaljeno le okrog 60 km. Advent v Varaždinu ponuja veliko vsebin tako za najmlajše, kot tudi starejše.

Čudovito in praznično okrašeno zgodovinsko jedro enega najlepših mest na Hrvaškem je kot nalašč za enodnevni izlet. 

Varaždin "Mesto angelov" je središče Varaždinske županije.  Po legendi je Varaždin mesto, v katerem spijo angeli in med hojo po mestu jih najdemo v oknih, pod strehami, v cerkvah, parku. 

Po popisu iz leta 2011 je imela mestna občina Varaždin 44.000 prebivalcev, samo mesto pa jih ima 36.000.

Advent v Varaždinu traja vse do 6. januarja 2023.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.01.2023 ob 0:02 ave gost

      Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website-------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.