https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

EROTIKA

Pokurite kalorije s seksom

4.6.2014  

Seks je ena izmed telesnih aktivnosti, ki poleg vseh drugih pozitivnih lastnosti prinaša tudi kurjenje kalorij.

Hočete shujšati, a vam je vadba naporna in dolgočasna, ne vrzite puške v koruzo, poskusite drugačno in zabavno vadbo. Strokovnjaki zagotavljajo, da večina ljudi pokuri med spolno aktivnostjo od 250 do 300 kalorij. Če pa vse skupaj popestrite še z dolgo predigro in vročo masažo, bo učinek še večji.

foto: www.babyweb.cz


Pri plesu pokurite 100 kalorij

Ples v paru je zelo seksi stvar, če plešeta doma, sta lahko veliko bolj erotična – lahko se poljubljata, grizljata vrat in ušesa, se drgneta drug ob drugega …

Z divjim seksom pokurite več kalorij

Ko ni časa za dolgo predigro in  komaj čakate, da strgate oblačila iz svojega partnerja in se lotite seksa, boste porabili kar 238 kalorij in shujšali. Pri 30 minutnem oralnem seksu pa boste porabili še dodatnih 100 kalorij.

Z vročo masažo pokurite 80 kalorij

Masaža je nekaj nebeškega za tistega, ki jo dobi, a tudi tisti, ki masira, ima od nje koristi, saj v eni uri masaže namreč porabite 80 kcal. Če masirate počasi in globoko, pa jih porabite še več.

Za porabo kalorij sta bistvena intenzivnost seksa in težavnost položajev

Pomembno je tudi, da pogosto menjavate položaje, saj več kot se boste gibali, več kalorij boste porabili. Dokazano je, da seks poleg izgube kalorij krepi tudi imunski sistem, sprošča hormon sreče, zmanjšuje stres, izboljšuje spanec. Poleg tega pa predstavlja aerobno vadbo, s katero blagodejno vplivamo tudi na srce in ožilje


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2014 ob 13:30 77 gost

      V Prekmurju se kurjenje kalorij z seksom sramujejo,tako moški,kot ženske.Ženske v Prekmurju ne znajo kaj je oralno kaj še le analno zadovoljevanje pri seksu,preveč so sramežljive in strahopetne, ter staromodne.Moški so pa zelo sramežljivi in, ne sposobni da bi žensko znal obdelati.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2014 ob 13:19 Bosanchero gost

      ma daj,,,pa Slovenke su vatrene ,,,jedna me ima,,,,

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2016 ob 8:53 gost prekmurec gost

      prekmurci znamo najbolje seksat!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.