https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Gornja Radgona: Bodi kul, športaj ful!

Gornja Radgona, 12.06.2012 ob 10:30  

Študentsko-mladinski klub Klinka v soboto, 16. junija 2012, prireja odštekani športni dogodek na športno-rekreativnem centru Trate v Gornji Radgoni. Gre za edinstveno športno doživetje, s katerim želi Klinka spodbujati mlade k aktivnem preživljanju prostega časa in jim predstaviti raznolike športne aktivnosti.


Ekipe se bodo letos lahko pomerile na v turnirskih športih z visokimi nagradnimi skladi (Streetball, Beachvolley, 1. Slackline turnir v Pomurju), ostali športni navdušenci pa bodo lahko preizkušali svoje zmožnosti na predstavitvenih športih, kot so kickbox s svetovnim podprvakom Dejanom Vajsom, street kiteboarding, longboarding, skateboarding, body zorb, parkour in freerun, slackline in nogomet na milnici.

Z napihljivim gradom in igrali bo poskrbljeno tudi za najmlajše, zvečer pa bodo obiskovalci uživali v mega koncertu hrvaške skupine Elemental in novogoriških rokerjev Low Peak Charlie, za dobro vzdušje dolgo v noč pa bo poskrbel DJ. Poleg predstavitve športov in samih športnih aktivnosti bo poskrbljeno tudi za adrenalinske navdušence, za katere bo po doooolgih dveh letih na pomurskem koncu ponovno zažigal gume profesionalni stunt rider Rok Bagoroš.

Turnirski del je sestavljen iz treh različnih športov:

- 17. Streetball turnir Pomurje open 2012 (nagradni sklad: 600€)
- Odbojka na mivki (nagradni sklad: 600€)
- Slackline (reklamni spot si lahko ogledate nižje)

Več informacij in prijave TUKAJ.

PR sporočilo

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.