https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05: Bosanec Prutina na preizkušnji, Sturm več ni tako zagret za Fajića

Murska Sobota, 15.6.2012  

Nogometaši Mure 05 se danes že peti dan pripravljajo na novo sezono, razen prihoda Aleša Majerja pa še kadrovskih sprememb. Še naprej s črno-belimi trenirata Vedran Vinko in Arpad Vaš, novinec na preizkušnji pa je bosanski branilec Amar Prutina. Tudi glede odhodov še ni nobenih informacij, čeprav jih bo najbrž kar nekaj.

Danes je prvič z novimi soigralci treniral posojen igralec Maribora Aleš Majer, nov obraz pa je tudi 19-letni Amar Prutina, nazadnje član mladinskega moštva sarajevskega Željezničarja. Če bo branilec iz Bosne in Hercegovine zadovoljil apetite strokovnega vodstva bo znano najbrž že prihodnji teden, saj kot pravi športni direktor Igor Celec se naj bi članska ekipa kompletirala do četrtka, 21. junija. Takrat bo morda že znana usoda Vedrana Vinka in Arpada Vaša, ki še vedno vadita na Fazaneriji.

Amar Prutina

Murine zahteve za Fajića preveč za graški Sturm

Skope so tudi informacije glede odhodov, saj so klub za zdaj zapustili samo posojeni igralci - Timotej Dodlek in Rajko Rep sta se vrnila v Maribor, Žiga Kous pa v Domžale. Zagotovo bo Muro zapustil tudi Nusmir Fajić, za katerega je kazalo, da bi lahko prestopil v graški Sturm, za kar pa sodeč po izjavi njegovega menedžerja Marka Vukadića ni več veliko možnosti.

"Pred dobrim tednom je kazalo zelo dobro. S Sturmom smo bili v resnih pogovorih, saj so v Gradcu ponujali Nusmirju 2-3 letno pogodbo. Posel se je zdel že sklenjen, saj je Nusmir prav tako želel v Gradec. Zdaj pa so se stvari bistveno spremenile. Mura zahteva plačilo dokaj visoke odčkodnine, ki si je Sturm ne more privoščiti. Skoraj z gotovostjo lahko rečem, da Nusmir v prihodnji sezoni ne bo igral v Avstriji."

Fajić pa najbrž ne bo edini igralec, ki bo zapustil klub, saj je na spisku želja drugih klubov po uspešni lanski sezoni še kar nekaj nogometašev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2012 ob 20:21 lendavčan gost

      lažniv članek,sploh zadnji del "Fajić pa najbrž ne bo edini igralec, ki bo zapustil klub, saj je na spisku želja drugih klubov po uspešni lanski sezoni še kar nekaj nogometašev." Ne nas basat...:))))kar poglejte si seznam PROSTIH IGRALCEV. Kdo bo kam šel ?? denarja klubi nimajo. Igrali bodo "tujci iz Bosne", ki bodo zadovoljni z hrano in nekaj napitnine, ter seveda posteljo. Takšna je slika slovenskega nogometa. Mura gre po stopinjah Nafte !!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2012 ob 21:47 kopirec gost

      Kopirec.com

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2012 ob 22:58 sranje gost

      Pa ka san van pravo za Nusmir Fajiča...tau so samo blodnje:) Kakšni šturm...jaoooo. Ge se stavin ka mura05 nede dobila nobenega resnoga zneska za kakšnoga koli igralca. Blodnje blodnje blodnje... Tau ka je komunala na takšen način pejneze ta vrgla je sramota. Samo neko šušmarjenje.... Do še sranja TUKAJ!!!! PREVERJENO!!!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2012 ob 23:17 ddd gost

      Ka še nišče nej odavo avto? To je isto, najrplej se postavi dupla cena te pa rpegovarjanje. Zato tudi gej vutro tekma z muro ka do ga vidli pa se dogovorili, kelko oni ponujajo največ. Te pa mura povej malo več pa oni malo menje pa to je te cena ;)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.06.2012 ob 23:18 sss gost

      jeba.. vas mura i onaj topuz

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.06.2012 ob 16:23 sss gost

      evo mene opet...jeb... vas mura i tupko

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.06.2012 ob 11:23 alf gost

      Neka se cuje ka de josip trener Mure ,ki dela na Komunale.....je kaj na tem??????????

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.06.2012 ob 17:13 sss gost

      josip ne bi kradno telko...kak ovi naši..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.