https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 190 otrok iz Pomurja preživelo počitnice v Baški

Baška, 02.08.2012 ob 7:30  

Tudi letos je Društvo prijateljev mladine Murska Sobota v sodelovanju z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije organiziralo dvanajstdnevno zdravstveno letovanje v Baški.

Kristalno čisto morje, dva kilomerta dolga plaža in ugodna mediteranska klima so aduti, ki vsako leto v Baško privabijo otroke iz Pomurja. Tako je tudi letos v prvi soboški izmeni, ki je potekala od 12. do 23. julija okrog 190 otrok del svojih počitnic preživelo v Baški. Za njihovo varnost in dobro počutje je skrbelo 20 voditeljev ter vodstveni kader; Lili Miloševič - pedagoški vodja, dr. Hristo Grančarov - zdravnik, Matjaž Vinkovič - medicinski tehnik in Albert Radman - športni animator.

Vsak dan v Baški je drugačen in zanimiv. Veliko plavanja, sončenja, športnih iger na plaži; igranje odbojke na mivki, vožnja s pedolini in obiski vodnega parka. V času popoldanskega počitka so organizirane ustvarjalne in športne delavnice. Organizirana je bila tudi vožnja z ladjo in ogled akvarija.

Poleg večernih sprehodov in spoznavanja Baške so na ploščadi pri domu potekali družabni večeri katere sooblikujejo otroci in voditelji: spoznavni večer, ples v maskah, krst novih vodičev in otrok, pidžama party, X Factor, ... Otroci so se iz Baške vrnili polni nepozabnih dogodivščin, lepih spominov in željo, da drugo leto spet doživijo Baško.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2012 ob 11:03 34343 gost

      Ok 190 otrok je preživelo počitnice v Baški ... Kelko jih je pa te nej preživelo? :D

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2012 ob 13:39 hasan gost

      Tij nejsi !!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. nula
      02.08.2012 ob 21:45 nula

      ok 190 otrok samo x taksni jih je zraven ka si ne zaslužijo otroci od privatnikov starsi oba zaposlena pa še kaj se najde to je zame sramotno sem pa z goričkoga ka imam prave informacije

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.04.2013 ob 14:17 vanesa gost

      arabela je tu na slike

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.06.2016 ob 11:44 gost: za betežno deco gost

      ges san pa mislo ka je tou predfsen za astmatike???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.04.2017 ob 8:48 gost

      Za vse je. Tisti, ki imajo napotnico od zdravnika, imajo subvencijo. Če kapacitete nio zapolnjene, se lahko pridruži vsak, ki pa plača polno ceno. Od kdaj je letovanje otrok sramotno? Zakaj se ne bi smeli družiti zdravi in bolni, dobro in slabše situirani? Deca o bolj pametni od odralih, hvala bogu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.