https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Jutri začetek prodaje vstopnic za Fanke 2012

01.08.2012 ob 15:27  

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z bazenskim kompleksom Terme 3000 pripravlja prvo in največjo prekmursko študentsko športno zabavo na bazenih Fanke 2012, ki bodo potekale 8. septembra.


V soboto, 8. septembra, Klub prekmurskih študentov v Termah 3000 pripravlja športno zabavo za vse študente in dijake, Fanke 2012. Dogodek se bo pričel ob 10. uri s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, kjer se bodo ekipe potegovale za bogate nagrade, nadaljeval pa s pestro animacijo zumbe in TNZ, za katero bo poskrbela Plesna šola Urška. Obiskovalci Fank se bodo imeli tudi možnost preizkusiti v body zorbu, slack line-u ali v igrah na vodi. Tekom dneva bo Klub prekmurskih študentov pozdravil tudi novopečene bruce.

Za sproščeno vzdušje z dobro glasbo bosta čez dan poskrbela DJ Berti in DJ Emilijoo, popoldan pa bo nastopil Zlatan Čordić – Zlatko. Skupina Jean Bačič Quartet bo mlade zabavala vse do 22. uri, ko se bo dogodek tudi zaključil.

Obiskovalcem Fank bo omogočeno kopanje v celotnem bazenskem kompleksu Terme 3000, hkrati pa bodo imeli dovoljenje za vstop v ločeno območje z igrami, glasbo in akcijskimi cenami pijač. Člani Kluba prekmurskih študentov bodo za karto odšteli zgolj 10 EUR, študentje in dijaki, nečlani kluba, pa bodo odšteli 15 EUR. Cena bo poleg pestrega programa vključevala tudi obrok hrane in eno pijačo. Za mlade pa bo organiziran tudi brezplačen avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Moravske Toplice – Murska Sobota. Avtobus bo iz Murske Sobote odpeljal ob 9:45, odhod iz Moravskih Toplic pa bo ob zaključku programa ob 22:00.

Vstopnice za Fanke bodo na voljo od 2. avgusta na Pomurskem študentskem servisu (v zgradbi knjižnice) in pri Klubu prekmurskih študentov. Na dan prireditve bo cena enotna za vse, in sicer 15 EUR. Vse zainteresirane za brezplačni avtobusni prevoz, organizator naproša, da se zaradi lažje organizacije prijavijo na info@kps.si ali na telefon 040 366 957 (Jana). Prav tako se lahko ekipe za odbojko na mivki in nogomet na milnici prijavijo na info@kps.si ali pri vodji tekmovanja (odbojka – Ana (040 512 534), nogomet – Primož (031 231 640)). Ekipe naj bodo sestavljene iz treh tekmovalcev, od tega mora biti v ekipi v odbojki na mivki vsaj en ženska.

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na soboto, 15. septembra.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.