https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Apačah se bo gradil nov gasilski dom

Apače, 21.08.2012 ob 7:30  

Župan občine Apače je včeraj sklical tiskovno konferenco, katere glavna tema je bila podpis pogodbe za gradnjo novega gasilskega doma Apače. Stal bo na sedaj že rezervirani zazidljivi parceli ob novi kmetijski zadrugi v Apačah.


Gradnja naj bi se predvidoma začela leta 2012 in se končala v letu 2013. Občina Apače je pred meseci izdala ponudbo za posamezna gradbena podjetja, ki bi to investicijo izpeljala zanesljivo in v naročenem času zgradila sodoben gasilski dom. Najbolj primerno podjetje je bilo podjetje GP project ing Ptuj, katerega glavni direktor je Antun Daljavec. Župan občine Apače je skupaj s občinskim poveljnikom prostovoljnega gasilskega društva Apače Stankom Bratuša, predsednikom PGD Apače Dušanom Rakarom ter z direktorjem gradbenega podjetja Antunom Daljavcem podpisal pogodbo za gradnjo te nove pridobitve v Apačah. Rok za končano izgradnjo je 7 mesecev.

VIDEO:

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.