https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 12. občinski praznik občine Tišina in prevzem gasilske cisterne

Tišina, 02.09.2012 ob 7:00  

Včeraj je v občini Tišina potekala slavnostna prireditev ob 12. občinskem prazniku občine Tišina in ob prevzemu nove gasilske cisterne.

Glavni organizator prireditve je bila občina Tišina, saj bo v letošnjem letu imela kar 90 prireditev na različnih področjih. Ob današnjem prazniku se je župan Franc Horvat zahvalil vsem, ki so na kakršenkoli način pomagali pri današnji prireditvi. Ob današnjem prazniku pa so tišinski gasilci prevzeli novo gasilsko cisterno, ki bo pripomogla k hitrejšemu in učinkovitejšemu delu gasilcev.

 

Kot je povedal Alojz Bratkovič predsednik PGD Tišina, da je pomemben mejnik ko prevzemajo novo gasilsko cisterno, saj ko so pred 80 leti ustanovili gasilsko društvo v občini Tšina po vzoru drugih samo volja ni pomagala. Dokaj hitro so ugotovili, da brez primerne gasilske opreme njihovo delo ne bo učinkovito, zato so z leti in z vztrajnostjo nabavljali opremo in zato danes s ponosom in častjo prevzemajo novo gasilsko cisterno.

Ob 12. občinskem prazniku je župan Franc Horvat podelil tudi priznanja najzaslužnim v občini Tišina. Posebno zahvalo je dobil načelnik UE Murska Sobota Geza Farkaš, ki se po 18 letih delovanja poslavlja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2012 ob 9:27 liverpool gost

      vse je bilo OK samo plesišče preveč smetlavo lejko be zmes malo javni delavci leteli z metlov ka be spucali

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2012 ob 19:58 alf gost

      Točno tak,pa g.Horvat isto z njimi ka je tak za drugo nej....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.