https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jubilejno obmejno gasilsko tekmovanje v Šratovcih

Šratovci, 02.09.2012 ob 13:15  

V Šratovcih je včeraj potekalo jubilejno 20. obmejno tekmovanje gasilcev Slovenije in Avstrije, ki ga je organiziralo PGD Šratovci.

Ob tej priložnosti je Robert Mulec (PGD Šratovci) povedal, da je kljub slabemu vremenu od 54. prijavljenih enot na tekmovanje prišlo 37 enot. Šest izmed njih je ob koncu dobilo tudi posebna priznanja, saj so se vseh 20 let udeleževali tega tekmovanja – to so PGD Sodišinci, PGD Gornja radgona, PGD Šratovci, PGD Korovci, FF Goritz (Avstrija) in PGD Apače.
Povabljenih je bilo tudi 40 gostov iz vrha gasilstva iz Avstrije in Slovenije. Prav tako pa so ob tej priložnosti v  Radencih, v parku, simbolično posadili 9 rdečih javorjev.

Ob tej priložnosti je Robert Mulec (PGD Šratovci) povedal, da je kljub slabemu vremenu od 54. prijavljenih, na tekmovanje prišlo 37 enot. Šest izmed njih je ob koncu dobilo tudi posebna priznanja, saj so se vseh 20 let udeleževali tega tekmovanja – to so PGD Sodišinci, PGD Gornja Radgona, PGD Šratovci, PGD Korovci, FF Goritz (Avstrija) in PGD Apače.

Povabljenih je bilo tudi 40 gostov iz vrha gasilstva iz Avstrije in Slovenije. Prav tako pa so ob tej priložnosti v parku v Radencih, v okviru botrstva, simbolično posadili 9 rdečih javorjev.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.