https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Našemljeni fazani na ekonomski šoli

Murska Sobota, 03.09.2012 ob 10:46  

Po končanih počitnicah bo v šolske klopi danes sedlo okoli 161.200 osnovnošolcev in 78.300 dijakov. Prvič bo šolski prag prestopilo 19.213 prvošolcev.


Prve srednješolske korake pa so že začutili »fazani«, dijaki prvih letnikov, ki so današnjemu dnevu »primerno« obeleženi. Kako so jih »našemili« starejši dijaki, smo preverili na Ekonomski šoli v Murski Soboti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2012 ob 0:25 Karči gost

      Za mene zelo neumna stvar. Žal pa jo vsi mediji podpirate.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2012 ob 0:44 Fazan gost

      Primitivizem prve vrste... in te so deca še celou vesejli ka se drugi iz jjih norca delajo. In takšni primitivci so naša prihodnost.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2012 ob 9:35 - gost

      se strinjam s prvima dvema. meni se tou ne vijdi. nekše blesave ameriške iniciacije posnemajo. te pa či se šteromi ne vijdi pa se proba braniti, ga pa šče dol držijo pa šče bole počečkajo. ta prisila pa "družbeni" pritisk s strani starejših dijakov je poseganje v človekove pravice pa ponižujoče z mojoga vidika. glij tak bi jin žute zvejzde lejko gor kelili, pa či bi jo šteri štel meti ali nej. (pa neman nika proti židon, tou je samo primer)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2012 ob 11:37 aaa gost

      Vi trije zgoraj ste neumni! Najboljše da se vsa zabava ukine in se v državi uvede samo resnost, samo delo in tlačanstvo velikemu vodji!! Ah dajte no, malo heca in zajebancije je pa ja potrebno... Fazan, ti si pa ne zaslužiš diteta, kak lejko dejte v puberteti imenuješ primitivec?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.09.2012 ob 14:24 Karči gost

      "aaa", zabava je dobrodošla in jo ima lahko vsak na svoj način. Prav gotovo je punci, ki sem jo videl včeraj na nekem treningu s popisanim obrazom to pasalo, ker je želela nekaj pokazati. Najbrž, da ni več osnovnošolka.(?) Sem pa prepričan, da vsakemu to sigurno ni pasalo in to bi moral nekdo preprečiti. Se pa vsi smejijo, nekateri sploh ne vedo, zakaj?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.09.2012 ob 14:28 Karči gost

      Dodajam. Ravno sem slišal na Murskem valu, ko je rekla strokovna sodelavka na šolskem ministrstvu, da so se vsi veselili, ko so bili nekateri našemljeni. Predlagal bi, da bi tudi njo malo našemili. Potem bi se smejal tudi jaz.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.