https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Beltinci podjetnikom daje več kot 50.000 evrov nepovratnih sredstev

Beltinci, 06.09.2012 ob 7:49  

Občina Beltinci želi spodbuditi začetne investicije in investicije v razširjanje dejavnosti in razvoj.

 

Občina Beltinci je 3. septembra 2012 objavila Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj, s katerim so razpisana nepovratna sredstva v višini 52.360,00 evrov. Razpis je namenjen sofinanciranju upravičenih stroškov za materialne in nematerialne investicije podjetij v letu 2012.

Na razpis se lahko prijavijo podjetja, ki imajo sedež dejavnosti na območju Občine Beltinci ali investirajo na območju tamkajšnje občine in imajo najmanj eno zaposleno osebo.

Kot sporočajo z občine, želijo s pomočjo nepovratnih sredstev vzpostaviti učinkovito podporno okolje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja v vseh fazah njihovega razvoja, povečati možnosti za ustanavljanje novih podjetij, spodbujati njihovo rast in ustvariti nova delovna mesta.

Na spletni strani Občine Beltinci je objavljen razpis ter tudi dokumentacija za vse zainteresirane prijavitelje in tudi ostale, ki se želijo seznaniti z vsebino, povezavo pa najdete tudi TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2012 ob 9:48 brez veze gost

      občina Beltinci spi že vse od ustanovitve; no vsaj ni čudno,ko pa jo vodijo vsa ta leta desno usmerjene stranke,ki pa so POPOLNOMA NESPOSOBNE,saj v občini ni takorekoč nič,s čim bi se lahko pohvalili.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2012 ob 16:14 fifi gost

      brez veze@ najdi mi enega normalnega levaka v beltincih. prvi levak občinskega sveta - činč je vse pokazal v KS Beltinci. ka si ne gučimo od ružiča ki je zbesno, da je ne več predsednik komisije, ka bi svojin stronkan tala občinske peneze. levoki ste meli veko šanso dobiti župana, kda sta se maki pa kerman eden drugega jeb..., samo najti človeka je ne tak lehko. malo si poglednite sds. zavec se je ne napre riva, pa bi tudi lehko bia župan, ali najšli so kandidata, ka je v teh dveh letih napravo več, kak kerman pa kavaš fkuper. stara garda (lizika, zrinski, farkaš,...) pa zaj nemrejo prenesti, ka se neka dela. njin je bilo zadosta, ka je kerman na vsako pesjo procesijo ša, pa či glih med službenin čason. 2014 de folk ocena, ka se je v štirih letih napravilo.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.09.2012 ob 16:34 brez veze gost

      fifi - poma nemaš,zato pa je vse tak kak je!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.09.2012 ob 17:04 neutral gost

      Beltinci so v zadnjih 2 letih TOTAL BULA. Toti župan bolje da ne gre več na volitve, nič neje nareda, Fifi, ka so te tak velki dosežki občine? ka davle posel svojim sorodnikom pa strankarskim podpornikom. Ljudje komaj čakajo odhod totega župana iz občine. Vsem se je zamera. Boljše domači ljudje na položajih kot priseljenec brez orijentacije v občini. Činč je itak car, Fifi bodi ti ravnatelj nojboljše šole v regiji. Ti nisi mogel v gimnazijo, pa ga nečeš zato. Še našega dobrega predsednika Tureka je zamuda na proslavi...Zgubili ste glavne podpornike o šterih se fejst grdo čuje, to je duhovščino. Baj baj, živeli proletarci Beltinec.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.09.2012 ob 21:55 ramunika gost

      Neutral bravo,vse vedete pa nič pravite kaj se dolgo gučij ka ščejo stari desnaki svojega desnaka na občini poslati v zatvor. Cela občina se veseli, veseli, da se nov županček hitro izvoli. Ulica govori: Milan Kerman come back. protikandidat: ramunika eli zanjin stoječi velki vamp.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.09.2012 ob 10:04 narcisek gost

      Danes sem pregledal portal in komentarje na članke. Ena velika žalost. Samo kritiziranje. Če občina sofinancira podjetništvo, to nebi smel biti razlog, da se popljuva župana pa še koga. Nenazadnje za vsemi projekti stoji župan in jih tudi predstavlja. Po vsebini komentarjev sodeč vsi, pa čeprav se nekateri pretvarjate za Prleke, prihajate ravno iz Občine Beltinci. Vsi ste imeli možnost voliti in biti izvoljeni. Če pogledamo komunikacijo v občinskem svetu, je le-ta na veliko višjem nivoju. kot je bila v prejšnjem mandatu. Vidim, da bi nekateri radi Milana Kerman nazaj za župana, ker je padel na provokacije, kar je pripeljalo komunikacijo do skrajnosti. Kerman ni uspel pripeljati investitorjev in ne sredstev za projekte, ker za to ni imel časa in, ker so mu nekateri posamezniki marsikaj preprečili. 2014 bodo nove volitve, izkoristimo priložnost in volimo ter se dajmo izvoliti.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.09.2012 ob 8:04 OBCAN gost

      V Beltincih ni sreče z župani. SDS brani dr. Gombošija, ker je njihov član. Normalno. Občani v večini pa ne mislimo tako. Narcisek napoveduje volitve 2014. Danes bi morale biti in ne 2014. Da bi že danes dobili novega župana z znanjem in posluhom za občino. Realnost je pač drugačna od misli strankarskih veljakov. Nas občanov ne motijo njihove zmote. Motijo nas gospodarsko zaostajanje in zaostajanje v splošnem razvoju. Imamo sto proslav in veselic na leto. Zakaj? Da se politična elita promovira. Postali smo zaničljivi do take aktualne politike. Prav je tako. Dobili bomo kanalizacijo. Delo prejšnjih občinskih svetov in župana. Kaj so naredili ti v zadnjih dveh letih? Nič. Projektov je lahko 100. Ne živi se od projektov. Živi se od dela. Delo nam dajo delovna mesta. Mi imamo namesto tovarn še vedno njive. Zakaj? Zaradi nesposobnosti in nespodobnosti odgovornih. Več jim pomenijo njive sorodnikov kot se govori. Avtor: R.P.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.