https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ljutomersko podjetje Cleangrad slavilo desetletnico

Ljutomer, 22.09.2012 ob 12:47  

Včeraj je v Ljutomeru potekala otvoritev novih prostorov podjetja Cleangrad, prav tako pa so obeležili tudi 10. obletnico delovanja podjetja, katere slogan se glasi »Perfekcija v gradnji čistilnih prostorov«.


Podjetje Cleangrad d.o.o. je bilo ustanovljeno 2002. leta. S prvotno 10 zaposlenimi so relativno hitro postali vodilno podjetje za opremljanje čistih prostorov na območju bivše Jugoslavije, predvsem republike Srbije. Hitro so se začeli širiti tudi na evropska tržišča, predvsem v Belgijo in Avstrijo. Danes podjetje zaposluje 50 ljudi.

Direktor podjetja, Jernej Zupančič, je povedal, da svojo prednost vidijo v svoji velikosti, saj so lahko zelo prilagodljivi, prav tako se trudijo v celoti izpolniti vse želje naročnikov.

Sistem Čistih prostorov so nadgrajevali vseh 10 let, ga izboljševali, razvijali in izumljali nove rešitve. Vse to je pripomoglo k rasti podjetja, pa tudi k zadovoljstvu kupcev, saj se le-ti vedno znova vračajo k njim. Njihovi čisti prostori so inštalirani v 14 evropskih državah.

"Z investicijo v moderno tehnologijo, celovito obnovo opuščene zgradbe nekdanjega podjetja Mura, smo pridobili potreben prostor za nadaljnji razvoj in rast našega podjetja. Hkrati smo nase prevzeli odgovornost in pogum za nadaljnjo rast.", je še povedal direktor Cleangrada.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2012 ob 22:03 gost gost

      Bres pejnez s tujine itak nebi šlo. Vseeno čestitke pa vse dobro napre. Če pa je tou smetana lokalnih obrtnikov ka se gor vijde te se pa van dragi Prleki težka pijše.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.