https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radišičevi podporniki polepili sodišče z izjavami in stebli konoplje

Murska Sobota, 10.10.2012 ob 14:47  

Pred murskosoboškim sodiščem je bilo danes spet živahno. Podporniki Božidarja Radišiča, ki je v priporu zaradi petih rastlin konoplje, so ob nadaljevanju zaslišanja policajev, ki so bili prisotni pri preiskavi, polepili sodišče z izjavami v podporo, manjkale pa niso niti stebla konoplje.

Izjave Božidarjevih podpornikov in konoplje je odstranjeval vratar, na ogled pa je prišla tudi policija.

 

Oglejte si tudi:

Pred murskosoboško sodišče nastavili lončke konoplje

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.10.2012 ob 22:08 gost gost

      Se je začelo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.10.2012 ob 22:26 gost gost

      Ja saj enkrat se mora začeti. Da bi se tako vneto preganjalo tajkune in tiste, ki utajijo milijone davkov, bi bilo super v naši deželi. Zanimivo pa je to, da so si kar stavbo sodišča privoščili, kar je svojevrsten unikat. Sedaj bo potrebno še malo lobiranja pri političnih strankah in se kaj hitro lahko doseže dekriminalizacija konoplje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.10.2012 ob 7:47 Bajsi gost

      Malo travice bi nam vsem pasalo, ka v naši deželici tak več nemreš biti normalen.Ja pa še kmetijstvo mo lejko preusmerili ge mo povo na celom hektari pa še hektar maka mo mel.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.10.2012 ob 14:36 srečko gost

      Svaka čast........tej keri so tej izjave pisali pa printali pa morejo rejsan biti nekši razgledani lidgej najmenje magistri......pa narod ka je z vami ka lejko takšne primitivne izjave zakelite na sodišče?.....rajši se v šolo pa delat spravte nej pa ka glumite turiste pa sami sebej v špot devlete!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.